header

Nosztalgia Étterem

Köszöntjük kedves vendégeinket Nosztalgia éttermünkben, amelyet a 30-as út melletti utazók éhségének és szomjának csillapítására nyitottunk meg újra 2002. áprilisában.
A régi és új vendégeinknek köszönjük, hogy az év folyamán többször is betértek hozzánk és fogyasztottak ételeinkből és szomjas torkukat csillapították hideg italainkkal.
Éttermünk kerthelységgel is rendelkezik, ősgesztenyefák árnyéka nyújt menedéket a meleg elől. Gyermekeknek játszótér áll a rendelkezésükre. Kemencében való sütésre is van lehetőség, létszámtól függően, előrendeléssel.
Kockásabroszos, polgári eleganciával felruházott vendéglőnkben várjuk az éhes betérőket.

Étlap

nosztalgia-etterem-kistarcsa-etlapnosztalgia-etterem-kistarcsa-etlapnosztalgia-etterem-kistarcsa-etlapnosztalgia-etterem-kistarcsa-etlapnosztalgia-etterem-kistarcsa-etlap

vissza a lap elejére

Elérhetőség

Nosztalgia Étterem

2143 Kistarcsa, Szabadság útja 46.

Telefon: 0036-28-473-423

Web: www.kistarcsainosztalgia.hu

Niytva tartás: Hétfő - Szombat: 11-23h

Vasárnap: 11-22h

Útvonaltervezés
Nosztalgia Étterem
vissza a lap elejére

Fotók

vissza a lap elejére

Szolgáltatások

Bármilyen rendezvény lebonyolítását vállaljuk teljes háttérrel, különböző produkcióval, zenével, amit akár az udvarán is megvalósítunk.

nosztalgia-etterem-kistarcsa-lakodalmasnosztalgia-etterem-kistarcsa-lakodalmasnosztalgia-etterem-kistarcsa-lakodalmasnosztalgia-etterem-kistarcsa-lakodalmas

Bankkártyás fizetés
Erzsébet utalvány
Étkezési jegy
Ételrendelés
Ingyenes parkoló
Kerthelyiség
Napi menü
Parkoló
Plazma TV
Rendezvények
Sport csatornák
Szép kártya
Terasz
Wifi
vissza a lap elejére