header

Five X Bowling Center

Várjuk Önöket a Five X-ben, Székesfehérvár legszínvonalasabb szórakoztató központjában!
Biliárdban és bowlingban is próbára tehetik képességeiket, internetezhetnek vagy akár a legizgalmasabb sporteseményeket is követhetik számos plazma televíziónk egyikén.
10 db bowlingpályánk mindegyike versenyszínvonalú, a legmodernebb érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkezik valamint automata számlálási rendszerrel.
Esténként a zene veszi át a főszerepet, a kiváló hangzásról a legjobb minőségű hangtechnika gondoskodik.
A Ristobar sportolás, szórakozás előtt, közben és után is finom gyorsételekből választhatnak.

Árlista

A bowling nagyon népszerű manapság és nemcsak a fiatalok körében, mivel igazi társasági sport. Gyökerei egészen Egyiptomba nyúlnak vissza, majd Amerikában az első holland telepesek tették igazán ismertté. A Five X bowling pályái a legmagasabb színvonalat képviselik, így nyújtanak felhőtlen szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A legfiatalabbak gyermekeknek kialakított speciális pályán is bontogathatják szárnyaikat.
Biliárd asztalaink: 9db Brunswick 9-es pool versenyasztal várja vendégeinket, az asztalok 2011 nyarán lettek újraposztózva az élvezetesebb játék kedvéért!

fivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlapfivex-ristrobar-etlap

vissza a lap elejére

Elérhetőség

Five X Bowling Center

8000 Székesfehérvár, Palotai u. 6.

Fehér Palota Üzletközpont emelete

Telefon: 36-22/503-935

Fax: 36-22/503-934

Web:

www.fivex.hu

E-mail

Általános információk:

info@fivex.hu

Marketing, rendezvényszervezés:

marketing@fivex.hu

Nyitva tartás:

Vasárnap - Csütörtök: 11:00 - 24:00

Péntek - Szombat: 11:00 - 02h

Útvonaltervezés
Five X Bowling Center
vissza a lap elejére

Fotók

vissza a lap elejére

Étlap-Itallap

five-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-bowling-ristrobar-menufive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalapfive-x-palinkalap

Bankkártyás fizetés
Billiárd
Csocsó
Erzsébet utalvány
Étkezési jegy
Ingyenes parkoló
Napi menü
Plazma TV
Rendezvények
Sport csatornák
Szép kártya
Terasz
Wifi
vissza a lap elejére

Szolgáltatások

Minden hétvégén igazi bulihangulat a FiveX-ben! 
Ha egy hely kell, ahol ráhangolódhatsz a barátokkal az éjszakai szórakozásra,  vagy egyszerûen csak jól akarod magad érezni, szerettel várunk! Bowling, biliárd, ételekelünlegességek és a frissítõ koktélok mellett, lemezlovasaink, és vendégeik gondoskodnak a kiváló hangulatról! A kedvenc slágerek és klasszikusok mellett a legújabb klubzenéké, elektronikus zenéké a fõszerep.
Péntekenként Dj Bory Roby, szombatonként Dj MacoX és vendégei pörgetik a lemezeket!  

vissza a lap elejére