Budapest X. kerület Pizzéria

Budapest pesti oldalán található Budapest X. kerülete, amely ma is ismert Kőbánya elnevezéséről. Évekkel ezelőtt itt határozták meg a város mértani középpontját, így a város bármely szegletéből igen könnyen megközelíthető. 

A vidék kiemelkedő jellemzője volt a szőlőtermelés, így ez a terület számított Budapest elsőszámú borvidékének, amelynek köszönhetően a város alatt hatalmas pincerendszereket hoztak létre. A ma már üresen álló pincék remek lehetőséget adtak a sörgyártáshoz. A korábbi bor, illetve sörgyártáshoz nélkülözhetetlen volt, hogy létrehozzanak különböző ételkultúrával rendelkező pizzériákat, éttermeket. Számos hazai és a mediterrán ízvilág konyháját képviselő pizzéria várja vendégeit egy kellemes ebédre vagy vacsorára. 

A X. kerületben található Yes Pizza bőséges választékkal, különböző ízvilággal és különböző ételekkel várja kedves vendégeit. A Don Pepe Étterem és Pizzéria igazi Street Food jellegével és isteni finom pizzájával remek választás lehet, ha gyorsan szeretne finomat enni.

Hovamenjek