Dunakeszi Pizzéria

Dunakeszi Pest megyében elhelyezkedő város, nagyon közel Budapesthez, így rendkívül könnyen megközelíthető. Számos fantasztikus pizzéria és étterem található itt. 

Ideális kialakítású helyek állnak rendelkezésre akár nagy családosok részére is. Bőséges és választékos étlapjukon az egész család könnyen megtalálhatja a neki legmegfelelőbb ételt. A belvárosban modern, ízlésesen berendezett, teraszos pizzériák közül válogathatunk, melyek minőségi alapanyagokból készített ételekkel várják vendégeiket. Konyhájukat tekintve a mediterrán ízvilágot részesítik előnyben, tehát igazi olasz fűszerezésű pizzákat vagy tésztákat is kóstolhatunk. Ínycsiklandó saláták közül is válogathatunk, ha inkább egy könnyebb uzsonnára szeretnénk beülni. Bátran kérhetünk hozzá egy forró kávét vagy egy hűsítő italt is. 

A városban található La Coma Pizza étterem rendkívül igényes kialakítású, tökéletesen alkalmas lehet egy üzleti megbeszéléshez vagy egy baráti társalgáshoz. Kinti, zárt teraszának köszönhetően egy kellemes ebéd helyszíne lehet. 

Hovamenjek