Visegrád Pizzéria

Visegrád a gyönyörű Visegrádi-hegységek koszorújában a Dunakanyar mentén helyezkedik el. Rendkívül népszerű turista látványosság a Visegrádi Vár, amely évente több ezer embert vonzz ide, így hatalmas forgalmat generál az itt található vendéglátóhelyeknek. 

Nagy népszerűségnek örvendenek a helyi éttermek és pizzériák, ugyanis bőséges feltétekkel, eredeti olasz receptúra alapján készült pizzákkal, tésztákkal és sok más finomsággal várják az ideutazó vendégeket. Egy igen kis területű városról van szó, ezért nyugodt, zöldövezeti környezetben helyezkedik el a legtöbb étterem és pizzéria. Számos pizzéria rendelkezik kinti terasszal, így kellemes időben, madárcsicsergést hallgatva fogyaszthatjuk el a mesterien elkészített ételeket. A jól felszerelt belső tereknek köszönhetően, odabent is teljes komforttal élvezhetjük kedvenc ételünk vagy italunk ízét. 

Különleges retro stílusával a Don Vito Pizzéria és Étterem egy nem mindennapi vendéglátóhely. Ínycsiklandó ételkülönlegességekkel és széles borválasztékkal várja kedves vendégeit.  

Hovamenjek