Becsali Csárda

8638 Balatonlelle, Rákóczi utca 80.

  • Becsali Csárda
  • Becsali Csárda1
  • Becsali Csárda2
  • Becsali Csárda3
  • Becsali Csárda4
  • Becsali Csárda5

Bemutatkozás

A Becsali Csárda Balatonlellén, a Rákóczi utca 80. szám alatt található, színvonalas vendéglátóhely. Az étlapján illetve itallapján széles választékot találhatunk és egész évben várja vendégeit. Telefonszámukon érdeklődhet rendezvények lebonyolításával, asztalfoglalással illetve programokkal kapcsolatban. Ha Balatonlellén jár, mindenképpen látogasson el erre a vendéglátóhelyre. SZÉP kártyás fizetéssel, Erzsébet utalvány és bankkártya elfogadással kapcsolatban szintén elérhetőségeiken kaphat információt. Kedves és barátságos kiszolgálás várja a vendégeket.

Elérhetőség

Becsali Csárda

8638, Balatonlelle, Rákóczi utca 80.

Tel.: 06/30/501-7871

Nyitvatartás:

H-V: 12:00 – 22:00

Email: becsalicsarda@citromail.hu

Vissza a lap tetejére
7.7

Értékelések eddigi átlaga

60 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Baluka Tamás véleménye
Nagyon jó étterem finom ételek és udvarias kiszolgálás !
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Timur véleménye
Super
Julien Roszik véleménye
Drága , cserébe kis adag ételek . Az az üzletfilozófiájuk , hogy edd végig az egesz étlapot akkor jól laksz . Nem volt szimpatikus . Nem is ajánljuk .
Kovács Béla véleménye
Szörnyű ételek! Elfogadható környezet. Amatőr személyzet. A szörnyű ételekért még fizetni is kellett. Soha többet nem megyünk vissza!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Gábor véleménye
Szép környezet ,de 20 percet vártunk az első pincérre aki bunkon anyit mondott hogy ez az asztal nem üzemel. Kérdeztük hogy megtudunk itt ebédelni és közölte hogy nem. A pinzért egy két nap illem órára beiratnám. Soha többet Becsapi Csárda.
Fülöp Imre véleménye
3 órát voltunk ott a hús hideg volt és rágós a kiszolgálás lassú, szégyen az egész hely. Soha többet becsali csárda. Nem ajánlom senkinek
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Dr. Tőke Jánosné, Budapest. véleménye
Tegnap, 2020.szeptember 8-án ebédeltünk a csárdában.. Én csirke paprikást rendeltem 2890 Ft. áron. Kaptam: némi melegített nokedlit, 3 db. csirke szárnyat, 1 db. 1/4 csirkemájat, teljesen íztelen paprikás lében. Ezt is langyosan.. Azonnal vissza kellett volna küldenem, mert és nem paprikás csirke szárnyat rendeltem. Sajnos nem tettem. Kértem a tulajdonosokat, nem voltak jelen, a menyüknél tudtam panaszt tenni. Végül 2890 helyett, 1500 forintot számláztak, de ennyit sem ért meg. Egy lángossal jobban jártam volna. Ez az étel nem méltó egy ilyen igényesen kivitelezett csárdához! A tárgyilagosság kedvéért megjegyzem, hogy családtagjaim jobban jártak a választásukkal. Ők meg voltak elégedve.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Balatonlelle
  3. Vendéglátás
  4. Becsali Csárda
Hovamenjek