Győr / Online rendelés

Találatok száma: 9 találat Győr településen
Halgödör Kisvendéglő

Halgödör Kisvendéglő

Győr

A Halgödör Kisvendéglő Győr városában, a Győr Zrínyi utca 4/b. szám alatt található, hangulatos étterem. Hal-vad-szárnyas-sertés ételekkel várják a vendégeket, valamint napi ajánlatokból is választhat...

Győr, Győr Zrínyi utca 4/b.
4 értékelés
Megnézem
Halim Döner & Pizza Győr

Halim Döner & Pizza Győr

Győr

A Győr városában található Halim Döner És Pizza a török ízvilágot szállítja házhoz! Ételrendelés esetén az alábbi ételekből választhatsz: pizza, döner (gyros)

Győr,
30 értékelés
Megnézem
A Salátás

A Salátás

Győr

Tápláló és egészséges ételek egy helyen, Győrben a Teleki u. 7. szám alatt, ez A Salátás nevű vendéglátóhely. Gyere be vagy rendelj házhoz kedvenc salidból!

Győr, Teleki utca 7
Megnézem
Bon Appetit

Bon Appetit

Győr

Hangulatos, kellemes megjelenésű étterem várja vendégeit Győrben, ez a Bon Appetit, amelynek üzemeltetői sok éves vendéglátói tapasztalattal biztosítják vendégeiknek a maximális, színvonalas kiszolgál...

Győr, Hédervári út 24.
Megnézem
Brooklyn Food

Brooklyn Food

Győr

Pizzák, hamburgerek, szendvicsek, frissensültek egy helyen, ez a Brooklyn Food. Látogass el te is a Győr, Liget u. 2. számra vagy rendeld meg online kiválasztott ételed!

Győr, Liget u. 2.
5 értékelés
Megnézem
TANGO BAR

TANGO BAR

Győr

Kóstold meg Te is Latin Amerika ízvilágát és egyél egy jót a Győr, Baross út 5. szám alatt található Tango Bar-ban vagy rendeld meg online! Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethetsz.

Győr, Baross út 5.
Megnézem
Pizza Hut Győr

Pizza Hut Győr

Győr

Ízletes pizzák széles választékával várja kedves vendégeit Győr, Vasvári Pál u. 1. szám alatt a Pizza Hut. Ha megéheztél térj be hozzájuk vagy rendeld meg kedvencedet online!

Győr, Vasvári Pál u. 1.
1 értékelés
Megnézem
Vapiano Győr

Vapiano Győr

Győr

Látogass el a Győr, Budai út 1. szám alatt található Vapiano Árkád étterembe, ahol ízletes pizzákkal, tésztákkal és frissensültekkel várnak! Kedvencedet meg is rendelheted, pillanatok alatt kiszállítj...

Győr, Budai út 1.
Megnézem
  1. Főoldal
  2. Győr
  3. Online rendelés
Hovamenjek