Trattoria La Prima

7400 Kaposvár, Fő u. 2.

  • Trattoria La Prima
  • Trattoria La Prima1
  • Trattoria La Prima2
  • Trattoria La Prima3
  • Trattoria La Prima4

Bemutatkozás

A Trattoria La Prima Kaposváron, a Fő u. 2. szám alatt található, színvonalas vendéglátóhely.A pizza sütés Olaszországban tájegységenként változik. Természetesen ebben is a calabriai stílust követjik, vékony, roppanós tésztát, sok feltétet használnak. Több mint 100 féle boruk a város legszélesebb borkínálatát nyújtja. Desszertjeik minden egyes darabja olasz szakemberek szakmai intelligenciáját és kreativitását tükrözi. Grappáik Olaszország legkiválóbb pálinka műhelyeiben készülnek, melyek mindegyikéből sugárzik az igazán talján temperamentum és a „dolce vita” életérzés tüzessége, szabadsága. Üzletükben megtalálhatók az olasz csizma legkiválóbb sörei és vermut remekei. Nemzetközi tapasztalattal bíró és olasz gasztronómiai képzésen átesett Chef-jeik elhivatottsággal végzik munkájukat napról-napra a talján gasztronómiát és a tradicionális méltán világhírű magyaros vendégszeretetet ötvözve.

Elérhetőség

Trattoria La Prima

7400, Kaposvár, Fő u. 2.

Tel.: 06/82/510-547,

06/30/303-2917

Nyitvatartás:

H-P:     10:00 – 22:00

Szo-V:  11:00 – 22:00

Web: http://www.trattorialaprima.hu

Vissza a lap tetejére
6.9

Értékelések eddigi átlaga

7 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Szabó Imre véleménye
Mai vacsoránk a hangulatát kellőképpen megalapozta a pincér,miután a térre néző teraszra nem ülhettünk,mondván borús az idő,és vizesek a székek,és eshet is...Három pincér bámulta a járókelőket,egyik sem törölt.Másokat is eltanácsoltak a teraszról,közben kisütött a nap...Két szénsavmentes limonádéból kettőt sikerült bubisan kihoznia...Kérdésünkre,hogy mi az a trikolór mártás,sikerült annyit válaszolnia,hogy az egy háromszínű mártás/hmmm.ki gondolta volna?/ Felvette a rendelést,tíz perc múlva jött,hogy az egyik étel nem rendelhető...Felkészült ,szakmáját szerető pincér...Kolléga közben megterítette a térre néző teraszt,közben hangosan odaszólt a mi pincérünknek:ha már oda akarnak ülni,terítsünk meg...Csak azt nem értem,ha már nyaralunk egy ilyen MIÉRT CSESZI EL AZ ESTÉNKET???Soha többet nem megyünk oda,A hozzászólásokat olvasván ez senkit nem érdekel a cégtől...Hát ennyi.Szabó Imre
Varga Sándor véleménye
Hogy reagáljak a weboldal nevére ha jót akarsz ide ne menj. Kezdésnek a pincér olyan lekezelő stílusban nyitott hogy jó Somogyi ember lévén kinyílott a bicska a zsebemben. Mikor közöltük vele hogy 6-an vagyunk és vacsorázni szeretnénk egy 3 perces monológot kaptunk arról hogy legközelebb telefonáljunk ide mert ez sok ember. Voltak az étteremben vagy 8-an. Miután megvolt az alaphangulat rendeltünk majd a kellemes késéssel kihozták az "ételt". Ó de micsoda ételt. Volt akinek hideg volt, volt akinek nem azt amit kért (sült krumplit kért rizst kapott) az enyém személy szerint nem hogy fűszert még sót sem látott. Az elfogyasztott vacsora után (már aki megette) jött a számla. Miután úgy éreztem hogy nem igazán jár a borravaló szó szerint úgy dobták a visszajárót az asztalra. Jó hely.:):):):)
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Kaposvár
  3. Vendéglátás
  4. Trattoria La Prima
Hovamenjek