Forrás Horgász Panzió

3254 Váraszó, Ifjúság út 1

 • Forrás Horgász Panzió
 • Forrás Horgász Panzió1
 • Forrás Horgász Panzió2
 • Forrás Horgász Panzió3
 • Forrás Horgász Panzió4
 • Forrás Horgász Panzió5
 • Forrás Horgász Panzió6
 • Forrás Horgász Panzió7

Szállásfoglalás +36 30 0104-600

Fizetési módok

Szálláshely szolgáltatásai

Közeli helyek

0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Bemutatkozás

Magyarország északi részén Heves megyében helyezkedik el Váraszó. Ez a csendes kis falu a csodás Tarna Völgye Tájvédelmi körzetben található, így igen gadzag természeti kincsekben. Kiváló környék kirándulásokhoz, hiszen az Északi-középhegység karjaiban gazdag élővilággal várja a túrázás szerelmeseit. Horgászatot kedvelőknek is remek program lehetőséget biztostó hely, 3 horgásztóval rendelkezik, melyek a falu utáni völgyben terülnek el. 

Váraszó településtől 4 kilométerre, teljes nyugalomban és harmóniában pihenhetünk a Forrás Horgász Panzióban. Ez az erdő közepén elhelyezkedő szálláshely egy csodás tó partjának közvetlen közelében található, amely kiváló választás lehet a horgászat szerelmeseinek. Amennyiben csendre és nyugalomra vágyik mindenképpen látogasson el erre a varázslatos helyre. A házikó 5 személy kényelmes elhelyezését tudja biztosítani, de igény esetén plusz 2 fő pótágyon elhelyezhető. Az épület kettő szinttel rendelkezik az alsón található egy tágas nappali, amely egybe nyitva áll az ebédlő résszel. Összkomfortos konyharésszel is rendelkezik, amelyben minden szükséges eszköz biztosított. A nyaraló közelében büfé és horgászbolt is található, így minden eszközt könnyedén be tud szerezni a horgászathoz. Igény esetén a ház udvarán bográcsozási lehetőség is biztosított. A szálláshelyen nagyobb létszámú csoportok részére is akad hely, ugyanis 20 db sátorhely zuhanyzóval és angol wc-vel is rendelkezésre áll. Rendezvényeknek, céges eseményeknek is ideális helyszíne lehet. 

A környékben remek túrázási és kirándulási lehetőségek várnak ránk, ilyen például a Tarna-völgyében a Mátra határán elhelyezkedő Sirok, ahol megtekinthetjük a csodás Siroki várat. Pár perces autózással átmehetünk Kisnánára, ahol bejárhatjuk a településen megmaradt várromokat. Amennyiben wellnessezni támad kedvünk 15-20 percre találhatjuk Egerszalókot, ahol kellemes fürdőzésben lehet részünk.

Online Szállásfoglalás

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Forrás Horgász Panzió

Váraszó,
Ifjúság út 1

Foglald le szállásod most!
Használd Online rendszerünket
Vagy
Hívd a telefonszámot!
Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Vélemények

Szolgáltatások

Szálláshely szolgáltatásai

Fizetési módok

Közeli helyek

Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Váraszó
 3. Szállás
 4. Forrás Horgász Panzió
Hovamenjek