• Nyírfa Turistaház
  • Nyírfa Turistaház1
  • Nyírfa Turistaház2
  • Nyírfa Turistaház3
  • Nyírfa Turistaház4

Fizetési módok

Szálláshely szolgáltatásai

Közeli helyek

0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Bemutatkozás

Nyírfa Turistaház Vaspör

A Nyírfa Turistaház Vaspör falujában található, az Őrségi Nemzeti Park keleti szélén. Ideális választás lehet kirándulások, erdei iskolák, táborok lebonyolítására, de szívesen várnak családokat és osztálykirándulókat is.

A szálláshely 36 ágyas, de pótágy elhelyezésére is van lehetőség, valamint a kertben sátorozni is lehet és függőágyakban is alhatnak. A Velence falu egykori patinás iskolaépületében 5 tágas hálószoba vam, valamint egy közösségi tér, mely alkalmas előadó teremnek és ebédlőnek is. Két különálló melléképületben kapott helyet a többszemélyes zuhanyzó, a női és a férfi WC. Az étkezést a vaspöri községi konyha és néhány étterem  biztosítja, ahol akár igény szerint is változtathat a menü (vegetáriánus menü, étlallergia), melyet ki is szállítanak. Az épület fűthető, így egész évben várják a látogatókat.

Könnyedén megközelíthető. Budapest felől Körmendig vonattal, onnan bérelt busz kérhető, vagy akár Zalaegerszeig, ahonnan helyi járat is indul Velencébe.

Közúton Zalaegerszeg irányából a 76-os főúton Körmend felé haladva, majd a zalacsébi lejáratnál Vaspör felé. Budapestről a 8-as főúton Körmendig, onnan Zalalövő irányába, majd Zalaháshágy felé letérve.

Szabadidős tevékenységek:

- túrázés, állatok megyfigyelése (házi és vad), méhészkedés, madárgyűrűzés, íjászat, kézműves foglalkozások, néptánc, zenei tábor, foci, sütés-főzés a szabadban, tábortűz

Gyalogosan könnyedén elérhető a Pusztacsári Zarándkhely és a Remete-kút, a Háshágyi patak, a Szélvíz patak, a Borostyán-tó és annak strandja, a Őrségi Nemzeti Park dombjai, a hegyháthodászi harangláb, Zalalövőn a régészeti park és a tájház, Hegyhátsálon a csillagvizsgáló.

Ha nagyobb túrákra vállalkozni, vonattal és busszal fél órán belül elérhető Ausztria, mely 15 km-re és Szlovénia, mely 25 km-re található. az Őrségi Nemzeti Park távolabbi részei, a kézműves falvak, a „szerek”, az Őrségi Népi Műemlékegyüttes, Kőszeg, a Kőszegi-hegység, a Balaton, Keszthely (Festetics-kastély), Zalaegerszeg (AquaCity, Gébárti-tó, Göcseji Falumúzeum), a 73 m magas TV-torony és kilátó a Bazitai-tetőn.

Németül tanuló gyermekek számára ideális helyszín lehet a táborozásra, a közeli Ausztria miatt. A legközelebbi osztrák kisváros Güssing (Németújvár).

Online Szállásfoglalás

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Nyírfa Turistaház

Vaspör,
Dózsa György utca 23

Foglald le szállásod most!
Használd Online rendszerünket
Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Vélemények

Szolgáltatások

Szálláshely szolgáltatásai

Fizetési módok

Közeli helyek

Közeli szállások

Lajostanya

Lajostanya

Távolság: 811 m
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Vaspör
  3. Szállás
  4. Nyírfa Turistaház
Hovamenjek