Farm Inn Fogadó Étterem

8782 Zalacsány, Örvényeshegy 20.

  • Farm Inn Fogadó Étterem
  • Farm Inn Fogadó Étterem1
  • Farm Inn Fogadó Étterem2
  • Farm Inn Fogadó Étterem3

Bemutatkozás

A Farm Inn Fogadó Étterem Zalacsány településen, az Örvényeshegy 20. szám alatt található, színvonalas vendéglátóhely. A Farm Inn Fogadó Étterem étlapján illetve itallapján széles választékot találhatunk. A Farm Inn Fogadó Étterem egész évben várja vendégeit. Telefonszámainkon érdeklődhet rendezvények lebonyolításával, asztalfoglalással illetve programokkal kapcsolatban. Ha Zalacsány településen jár, mindenképpen látogasson el erre a vendéglátóhelyre. SZÉP kártyás fizetéssel, Erzsébet utalvány és bankkártya elfogadással kapcsolatban szintén elérhetőségeinken kaphat információt. A Farm Inn Fogadó Étterem vendéglátóegységhez parkoló is tartozik.

Árlista

A Farm Inn Fogadóban nincs állandó ÉTLAP!…  a szezon írja naponta, aszerint ami éppen VAN!

A főzés nálunk sétával kezdődik a saját kertünkben, gazdánál, vagy éppen a piacon tett látogatással, mivel előnyben részesítjük a helyben, illetve környéken megtermett, frissen szedett zöldséget, gyümölcsöt, helyi termékeket és a friss húst. 

Az épp aktuális friss alapanyag alapján találjuk ki, mi is kerül vendégeink tányérjára, mindig külön figyelmet fordítva a legkisebbekre is.

Manapság már minden ami igazi, az számít különlegességnek, így táblánkon rendszeresen szerephez jut a mangalica, bivaly, szürkemarha, a háztáji friss húsok.

Konyhánkból kiűztük az “E” betűket, adalékanyagokat, ízesítéshez inkább frissen vágott zöldfűszereket használunk.

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Farm Inn Fogadó Étterem

Zalacsány,
Örvényeshegy 20.

Vissza a lap tetejére
7.1

Értékelések eddigi átlaga

16 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

B. Weilbeer, aus Zalaapati véleménye
Wir waren heute wiederholt im Restaurant und waren mehr als zufrieden. Die Bedienung ausgezeichnet und das Essen lecker, lecker. Ein Besuch lohnt sich garantiert. Wir kommen wieder. DANKE.
Ételek/italok
Személyzet
Ár/Érték
Helyszín
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Zalacsány
  3. Vendéglátás
  4. Farm Inn Fogadó Étterem
Hovamenjek