header

Albabar Disco & Lounge

Kedves Barátunk,


Hat és fél évvel ezelőtt talán még mi magunk sem gondoltuk volna, hogy amit közösen megálmodtunk, hamarosan városunk egyik kedvenc szórakozóhelyeként emlegetnek majd. Szabadkai Balázs és az "albás szombat éjszakák" ma már elválaszthatatlanok, évek óta a Time Machine az egyik legsikeresebb elektronikus partysorozat városunkban és a Trend csapatának köszönhetően most már modern tánczenében is mindig naprakészek vagyunk. 2011 őszén indult útjára legújabb partysorozatunk, a Hit's Radio Party, mely a legújabb klubzenéket, nyári slágereket és rádiós kedvenceket szorgalmaz.

Hat év nagy idő, és mi is úgy éreztük, nem szabad itt megállnunk, az idő rohan és muszáj lépést tartanunk. 2010 júliusban néhány hétre bezártunk és lázas munkába kezdtünk, az eredmény pedig azóta már mindenki számára látható és hallható.

Egy dolgot azonban már a legelején elhatároztunk, amiben azóta is ugyanúgy hiszünk: egy olyan klubot szeretnénk üzemeltetni, ahol minél szélesebb közönségnek tudunk hétről-hétre minőségi szórakozási lehetőséget nyújtani, mindezt magas színvonalon és elérhető árakon.

És hogy mit is jelent mindez 2012-ben? Nézz be hozzánk és erről inkább győződj meg személyesen!

Elérhetőség

Albabar Disco & Lounge

Székesfehérvár, Rákóczi út 1.

Email: info@albabar.hu

Telefon: 06 70/ 455 4566

Nyitva tartás:

Péntek Szombat 22h-05h

Útvonaltervezés
Albabar Disco & Lounge
vissza a lap elejére

Fotók

vissza a lap elejére

Aktuális

Aktuális programjainkat, akcióinkat megtalálod a Facebookon:

https://www.facebook.com/albabardisco?fref=ts

vissza a lap elejére