• Kék Öböl Étterem
  • Kék Öböl Étterem1
  • Kék Öböl Étterem2
  • Kék Öböl Étterem3
  • Kék Öböl Étterem4
  • Kék Öböl Étterem5
  • Kék Öböl Étterem6
2.4

Értékelések eddigi átlaga

5 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Bemutatkozás

Az 1996 óta működő Kék Öböl Étterem Balatonfűzfőn, a Balaton csúcsán, kellemes környezetben helyezkedik el. Változatos ételekkel, kitűnő ízekkel, kedves, udvarias személyzettel várjuk vendégeinket. A panoráma ablakos vendégteret kerthelyiség veszi körül, ahol a természetes növényzet megőrzésével hangulatos környezetet biztosítunk egy kellemes ebéd vagy vacsora elfogyasztásához.

Mindegy, hogy egy romantikus vacsoráról, családi rendezvényről, spontán ebédről legyen szó, mi mindig tárt karokkal várjuk régi és új vendégeinket. Éttermünk és panziónk is szívesen fogadja a családokat, baráti társaságokat, párokat, illetve az egyedül érkezőket egy laza, könnyed étkezésre, vagy éppen egy pihentető alvásra.

Vállaljuk céges megbeszélések, lakodalmak, születésnapok, családi rendezvények lebonyolítását is, igényes, családias környezetünkben. Fontos számunkra, hogy vendégeink érkezésétől egészen a távozásáig ottléte jó hangulatban teljen és emellett a lehető legmagasabb színvonalon történjen igényeik kielégítése, hiszen mi vagyunk a vendégekért, ők meg értünk.

Árlista

balatonfuzfo-kek-obol-etterem-etlap-2017balatonfuzfo-kek-obol-etterem-etlap-2017balatonfuzfo-kek-obol-etterem-etlap-2017balatonfuzfo-kek-obol-etterem-etlap-2017balatonfuzfo-kek-obol-etterem-etlap-2017balatonfuzfo-kek-obol-etterem-etlap-2017balatonfuzfo-kek-obol-etterem-etlap-2017balatonfuzfo-kek-obol-etterem-etlap-2017

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Kék Öböl Étterem

8175 Balatonfűzfő, József Attila utca 1.

Telefon: 0036-88 / 450-935

Web: www.kekobolpanzio.hu

Vissza a lap tetejére
2.4

Értékelések eddigi átlaga

5 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Tūnde véleménye
Hely 10/5 Árérték 10/8 Személyzet 10/7 ételek 10/7 italok 10/5
Steller Botond véleménye
Nem engedték be a 2okost
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Balatonfűzfő
  3. Vendéglátás
  4. Kék Öböl Étterem
Hovamenjek