Hasmester Vendéglő

2011 Budakalász, Budai út 47.

  • Hasmester Vendéglő
  • Hasmester Vendéglő1
  • Hasmester Vendéglő2

Bemutatkozás

Várja vendégeit Budakalász településén a Hasmester Vendéglő, családias hangulattal és finom ételekkel.

Kínálatát a tradicionális magyaros és a nemzetközi konyha legkiválóbb fogásai színesítik, így a bőséges választékban biztos, hogy Te is megtalálod kedvencedet.

Az éttermet egy régi svád házból alakították ki, kerthelyisége növényekkel, virágokkal tarkított, igazán hangulatos helyszíne egy családi vagy baráti összejövetelhez, romantikus vacsorához. 

Az étterem személyzete a magas színvonalú vendéglátás mellett kötelezte el magát, így mindenben a kedves vendégek rendelkezésére állnak.

Az ételek mindig frissen készülnek el, minőségi és gondosan válogatott alapanyagokból.

Nincs kedved kimozdulni, de nem tudsz lemondani a Hasmacska ízeiről? Csak rendeld meg kedvenc ételedet, pizzádat és a pizzafutárok házhozszállítják!

Finom  ételekkel és folyamatos akciókkal állnak rendelkezésedre!

Elérhetőség

Hasmester Vendéglő

Budakalász,
Budai út 47.

Vissza a lap tetejére
6.1

Értékelések eddigi átlaga

44 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Sárdi Gábor véleménye
Ételek középszerű de inkább az ehetetlen kategória. A kiszolgálás átlagos semmi extra. A hely az mindenkinek egyéni ízlés. Sajnálom lehetne jobb is egy kis odafigyeléssel.
Ételek/italok
Ár/Érték
Helyszín
Személyzet
Anikó véleménye
Nagyon bő választék. Kiváló ízletes megfelelő mennyiségű ételeket kaptunk. Csendes nyugodt kicsi kerthelység. A felszolgáló lehetett volna barátságosabb.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Visszajáró vendég(volt) véleménye
Sajnos a csirkemell teljesen megszívta magát olajjal,a steakburgonya hideg,szottyadt volt. A férjem steakjét beterítő hagyma tiszta egy merő olaj,a közepesre kért steak át volt sütve. A cola kiváló volt...üveges persze...
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Nagy Ilona véleménye
Egy szóval illetném a mai látogatásunkat: botrányos! Egy étterem, amelyik abból él, hogy kiszállít, az ne nyissa meg vasárnap a helyi éttermét! Az, hogy türelmet kér a rendkívül (valakihez) lojális pincérnő, az nem azt jelenti, hogy a vendég türelme Végtelen, és akkor kapja meg a LEVESÉT, ha 1 óra múlva rákérdez, hogy mégis, azt is csak most főzik?? Az újabb 1 óra múlva megkapott második fogás meg sok kívánnivalót hagyott maga után. Több asztaltársaságnak is tönkretették a délutánját, köztük nekünk is. Csak azt mondhatom: zárjanak be, mondjanak le! Dilettánsok!
Buday Zsuzsanna véleménye
Vasárnap ott voltunk 5 - en ebédelni,mindenki meg volt elégedve az ételekkel italokkal és a kiszolgálással. Köszönjük szépen! Máskor is jövünk!
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Budakalász
  3. Vendéglátás
  4. Hasmester Vendéglő
Hovamenjek