Rezgőnyárfa Vendéglő

9500 Celldömölk, Kossuth Lajos u. 2

  • Rezgőnyárfa Vendéglő
  • Rezgőnyárfa Vendéglő1
  • Rezgőnyárfa Vendéglő2
  • Rezgőnyárfa Vendéglő3
  • Rezgőnyárfa Vendéglő4
  • Rezgőnyárfa Vendéglő5

Bemutatkozás

A Rezgőnyárfa Vendéglő Celldömölk városában a Kossuth Lajos u. 2 szám alatt található házias étterem. A Rezgőnyárfa Vendéglő étlapján magyaros ételeket óriási adagokat és kedvező árakkal találkozhatunk. A Rezgőnyárfa Vendéglő egész évben várja vendégeit. Telefonszámainkon érdeklődhet rendezvények lebonyolításával, asztalfoglalással illetve programokkal kapcsolatban. Ha Celldömölk településen jár, mindenképpen látogasson el erre a vendéglátóhelyre. SZÉP kártyás fizetéssel, Erzsébet utalvány és bankkártya elfogadással kapcsolatban szintén elérhetőségeinken kaphat információt. A Rezgőnyárfa Vendéglő vendéglátóegységhez parkoló is tartozik.

Elérhetőség

Rezgőnyárfa Vendéglő

Celldömölk,
Kossuth Lajos u. 2

Telefon: 06-30-563-2901,

06-95-420-200

Vissza a lap tetejére
7.4

Értékelések eddigi átlaga

49 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Horváth Jánosné véleménye
Nagyon finoman főznek a szeméjzet kifogástalan, de az étterem piszkos a székek ragadnak a kosztol, a legyekröl ne is beszéljük!!Az asztalteritő is foltos volt.
Értékelő véleménye
A személyzet gyors és segítőkész, az ételadag nagy és finom. De a hely maga olyan, mint egy lepukkant faluvégi kocsma. Egy ismerős ajánlotta, azért mentem be. De amúgy, ajánlás nélkül még a közelébe se mentem volna! Szerintem kb. 50 éve nem volt se kifestve, se portalanítva. A székek koszosak, a sótartó ragad a kosztól. A poharakból nincs 2 egyforma. Amugy, ha valaki veszi a bátorságot és bemegy, a helyet magát leszámítva jól jár! Ajánlom mindenkinek, aki nem riad vissza néhány borvirágos törzsvendégtől! 2018.10.31.
Személyzet
Ételek/italok
Ár/Érték
Helyszín
Magdolna véleménye
Többször is ettünk ott és a hely tisztaságát leszámitva az ételek finomak a személyzet gyors és udvarias!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Molnár Gyöngyi véleménye
Kiszolgálás nagyon jó ételek nagyon finomak nagyon alapos festés rend nem ártana meg néhány jó ivó cimbora nélkül is jól menne talán.
Pacsirta András véleménye
Az étel nagyon finom és böséges olcsó a személyzet údvarias kiszolgálás ,a gazdinak oda kellene figyelni és zsebbe nyúlni hogy alap festés asztal szék csere stb!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Közeli éttermek

Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Celldömölk
  3. Vendéglátás
  4. Rezgőnyárfa Vendéglő
Hovamenjek