A HBH Bajor Sörház Eger történelmi belvárosában, a Bajcsy Zsilinszky utca 19. szám alatt található, bajor étterem. Az egri HBH Bajor Sörház étlapján a magyar és a bajor ételkülönlegességek, itallapján minőségi csapolt sörök és italok találhatók. A HBH Bajor Sörház egész évben várja vendégeit. Telefonszámainkon érdeklődhet rendezvények lebonyolításával, asztalfoglalással illetve programokkal kapcsolatban. Ha Eger belvárosában jár, a HBH étterem kiváló választás lehet ebédjéhez, vacsorájához. SZÉP kártyás fizetéssel, Erzsébet utalvány és bankkártya elfogadással kapcsolatban szintén elérhetőségeinken kaphat információt. A HBH Sörház Étterem minden hétköznap ebédidőben változatos napi menüvel várja vendégeit.
Hideg kezdő fogások
1.Libamáj terrine, körte krémmel 1900.-
2.Tatár beefsteak, pirítóssal, primőr zöldségekkel 2400.-
3.Füstölt csülökrolád, hagymalekvárral, tormahabbal, marinált fürjtojással 1250.-
Húsoknak, ízes levei
4.Tejfölös ököruszály leves, zöldségekkel 1200.-
Zóna adag ököruszály leves 850.-
5.A Ház húslevese, csigatésztával, zöldségekkel 850.-
6.Tradicionális marhagulyás leves 800.-
7.Vadmalac leves tejfölösen 800.-
Kétlábúak
8.Töltött rántott jércemell, sültburgonyával, friss kevert salátával, zsályás vinegrette dressinggel
Camambert-el, paraszt sonkával, töltve VAGY – 1950.-
Brokkolis kéksajttal töltve – 1950.-
9.Kemencés libacomb, hagymás törtburgonyával, párolt vöröskáposztával 2800.-
10.Jércemell roston kecskesajttal sütve, pirított zöldségraguval,
fűszeres burgonya tallérral 2100.-
11.Kemencés kacsamell, verzsü ecetes alma mártással, grillezett puliszkával 2750.-
12.Jércemell szeletek ropogós bundában, majonézes káposzta salátával,
zöldséges rizzsel 1950.-
Négylábúak
¼ barbecue oldalas, rozmaringos pirított burgonyával,
serpenyőben 2500.-
14.„Sörivók kedvence”
Sörtésztában sült, hagymás velővel töltött sertéstarja, sajtmártással, burgonya rösztivel 2200.-
15.Bacon-be göngyölt sertésszűz, sült paprikás-juhtúrós mártással, szalonnás burgonya krokettel 2350.-
16.Bécsiszelet, sertésszűzből, vajas petrezselymes burgonyával 2250.-
17.Csülök agyagedényben
Egész első csülök, savanyú káposztás, szalonnás burgonyával 2350.-
18.Bélszín steak, fűszeres steak burgonyával, Dijoni mustáros- sült hagyma mártással 4600.-
19.„Borivók kedvence”
Lassan sült marhapofa, erdei gomba raguval, rozmaringos kenyérpudinggal 2750.-
20.Vaddisznó pörkölt, juhtúrós sztrapacskával 2250.-
21.Szarvascomb, vörösboros szedermártással, fahéjas – almás burgonya krokettel 3100.-
„Emberes” tálak
22.Egész hátsó csülök, szalonnás, hagymás sült burgonyával, párolt vöröskáposzta,
házi csalamádéval 3500.-
23.HBH vegyestál, 2 személyre
Konfitált csülök, pácolt jércemell szeletek, brokkolival és kéksajttal töltött jércemell rántva, sült kolbász,
steak burgonya, párolt rizs, párolt savanyú káposzta 4500.-
Láb nélküliek
24.Egészben sült pisztráng, saláta ágyon, citrom dresszinggel 85.-/dkg
25.Vajban sült harcsafilé bécsi bundában, zöldséges tócsnival,
remulade mártással 2450.-
Hús nélküliek
26.Grill zöldségek, sajtmártással 1450.-
27.Friss kevert saláta, pirított magvakkal,
vinegrette dresszinggel,aszalt paradicsommal 1300.-
28.Erdei gombás, tagliatelle 1350.-
29.Sajtos parajos, tagliatelle 1350.-
30.Juhtúrós sztrapacska, szalonnával 1300.-
Savanyúságok, saláták
31.Házi csalamádé 450.-
32.Uborka saláta 450.-
33.Csemege uborka 350.-
34.Friss kevert saláta, dresszinggel 700.-
Boldogság fokozók
35.Házi sajttorta, erdei gyümölcs öntettel 850.-
36.Csokoládé trüffeltorta, meggypürével 900.-
37.Somlói galuska 750.-
38.Diós palacsinta, madártej öntettel ( 1db. ) 600.-
Az árak a szervízdíjat nem tartalmazzák!
Angyal Tamás Séf
Hócza Attila Üzletvezető
Szabó Zoltán üzletvezető
Eger,
Bajcsy Zs. u. 19.
Február 20-24.-ig
Hétfő
A menü
Füstölt sajtkrém leves
Gyros jércemell sült burgonyával, friss salátával
B menü
Almás sütőtök rémleves tökmaggal
Joghurtos bundában sült tilápia filé, grillezett puliszkával
Kedd
A menü
Őszibarack leves
Vasi pecsenye steak burgonyával
B menü
Hajdinakásás gombaleves
Füstölt jércemell tócsnival, fokhagymás tejföllel
Szerda
A menü
Hideg karottás narancsleves
Jércemell bazsalikommal, mozzarellával, paradicsommal sütve, párolt rizzsel
B menü
Spanyol húsgombóc leves ( Albondigas )
Malacpofa hagymalekvárral töltött burgonya krokettel
Csütörtök
A menü
Citromos tárkonyos raguleves
Parajos penne kéksajttal, pirított jércehússal
B menü
Orja leves csigatésztával
Sült csirkecomb tepertős dödöllével ( ganca )
Péntek
A menü
Frankfurti leves
Juhtúróval töltött gomba rántva, zöldséges rizzsel
B menü
Jókai bableves
Gundel palacsinta
„A” menü: 1001 Ft / fő
„B” menü 1201 Ft / fő