• Park Vendéglő
  • Park Vendéglő1
  • Park Vendéglő2
  • Park Vendéglő3
  • Park Vendéglő4
  • Park Vendéglő5
  • Park Vendéglő6
8.4

Értékelések eddigi átlaga

57 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Bemutatkozás

A Park Vendéglő a Balatontól 200 méterre, csendes, ugyanakkor jól megközelíthető helyen található, mely egy a századforduló elején épült rozettás és barokk stílusjegyeit magán viselő villából alakult ki.

A környéken megannyi szállás lehetőségből lehet válogatni és kérésükre segítünk is megtalálni az igazit!

Éttermünk három egymástól elkülöníthető egyenként 20-30 fő befogadására képes teremből és egy 100 fős árnyas kerthelységből és örzött parkolóból áll.

Étlapunkon magyaros ételkülönlegességek a Balatonra és a környező erdőségekre jellemző hal ill. vadhúsokból készült ételek, szárnyasok, salátatálak és magyaros menük szerepelnek.

Az 1975 óta nemzetközileg elismert mesterszakácsunk vezetésével magyaros, nemzetközi és reform konyhával várjuk betérő vendégeinket. Mindezekhez házi főzésű és hagyományos pálinkákat, több mint 30 féle minőségi tájjellegű és saját borpincénkből helyi borokat kínálunk.

Vendégeink szórakoztatásáról élő zene gondoskodik.

Előzetes megbeszélés alapján bankettek, családi és vállalati rendezvényeket, csoportokat szívesen vállalunk. Minden kedves vendégünket több nyelven beszélő udvarias szakembergárda várja.

Várjuk szeretettel!

Elérhetőség

Park Vendéglő

Keszthely,
Vörösmarty u. 1/A

Tel/Fax: 83/311-654 

email: [email protected] 

Nyitvatartás: 12.00-22.00

Vissza a lap tetejére
8.4

Értékelések eddigi átlaga

57 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Luiz véleménye
Kiváló ételek és kiszolgáló személyzet.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Károlyfi Róbert véleménye
Egy Élmény volt!!Vissza fogok menni!!
János véleménye
Csapnivaló, lassú kiszolgálás. Olajban tocsogó gusztustalan ételek. Aki ezt szereti, megérdemli.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Marianna véleménye
Még soha nem ettem ilyen minősíthetetlen csontlevest, ami forralt víz volt jóformàn. Senkinek sem ajánlom ezt az éttermet.
Sergey véleménye
Csapnivalòk az ételek.
Miklós véleménye
Nagyon hangulatos családias hely. A személyzet udvarias, és kedves gyors kiszolgálás. Az ételek finomak és bőségesen, az árak is megfelelőek. Hatodikán másodszor voltunk ott Pestről, biztos még többször elmegyünk, nagyon megkedveltük ezt a helyet. Köszönjük szépen. .
Mara véleménye
Lassú kiszolgálás, a magas kopasz pincér modora megalázó.
Mária véleménye
Figyelmes, várakozásmentes kiszolgálás, finom ételek és kutyabarát !!!! Köszönjük, hogy a vendégeik lehettünk, további sikeres munkát kívánunk !
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Karmelina véleménye
Elsőbenyomásra hangulatos hely. Kutyabarát , mint lassan minden vendéglő. Barátokkal mentünk, mindenki egy pohár limonádét kért , meg levest. Először is a pincér úgy jön oda hozzánk, látszik rajta hogy kb nincs kedve dolgozni. Majd pedig mikor mondjunk mit szeretnénk. Nem tetszett neki. De ha esetleg meggondolnánk magunkat akkor később nem lehet másodikat kérni. Plusz a cetli eltűnik amire felirja a rendelést akkor meg mi lesz. El se tudom képzelni ha desszertet is szeretünk volna mi lett volna. Utána fizetni akarunk. Naivan gondoltunk hogy bemegyünk fizetni. Kiküldtek a helyünkre ! Mert nem tudják hogy melyik asztal az . Majd nem kérdezték meg hogy hogyan számoljanak el, sem mivel fizetnénk. Másik pincér lecseszi elénk a számlát . Mondjuk hogy külön fizetnénk. Pincér fizessük egybe majd utána mi meg elszámoljuk egymás között. Személyzet ez a 2 ember alapján csapnivaló, bunkók. Kellett volna a fönököt hivnunk, panaszkönyv.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Keszthely
  3. Vendéglátás
  4. Park Vendéglő
Hovamenjek