Káli Kerted Vendégház

8273 Monoszló, Hegyi utca 28

 • Káli Kerted Vendégház
 • Káli Kerted Vendégház1
 • Káli Kerted Vendégház2
 • Káli Kerted Vendégház3
 • Káli Kerted Vendégház4
 • Káli Kerted Vendégház5
 • Káli Kerted Vendégház6
 • Káli Kerted Vendégház7
 • Káli Kerted Vendégház8
 • Káli Kerted Vendégház9
 • Káli Kerted Vendégház10

Fizetési módok

Szálláshely szolgáltatásai

Közeli helyek

0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Bemutatkozás

Monoszló települést Veszprém megyében találhatjuk meg 6 kilométerre a Balatontól. Egy igazi felfedezésre váró falucska, amely rendkívül eldugott helyzetének köszönhetően nagyfokú nyugodtságot és zavartalan pihenést tud biztosítani. A nyugalom mellett nem elhanyagolható, hogy gyönyörű környezettel is rendelkezik, ahol hegyek és völgyek találhatóak, kis tisztavizű patakokkal. Ha Monoszlón járunk mindenképpen érdemes felkeresni a Hegyestű nevezetű hegységet, amely a Káli-medence kapujában emelkedik ki 337 méteres magasságával. A Káli-medence számos kiváló panorámát nyújtó kilátóval is rendelkezik, amelyeket szintén érdemes megnézni. Illetve egyik érdekessége még a falunak a Monoszlói Visszhang, amelynek pontos helyét Szentgróthy Mária leírásában találhatjuk meg. 

Monoszlón várja pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeit, egy hangulatos, zavartalan pihenést biztosító parasztház a Káli Kerted Vendégház. Összesen 5 személy kényelmes elhelyezését tudja biztosítani, de igény esetén plusz 1 fő pótágyon is elhelyezhető. Ideális választás családoknak, barátitársaságoknak, hiszen teljesen gondtalanul pihenhetnek vagy sütögethetnek a házhoz tartozó, bekerített nagy udvaron. Az épületben 2 db hálótérben hajthatják nyugovóra fejüket vendégeik. Az egyikben egy szimpla ágy és egy extra nagy méretű ágy található, a másikban pedig 2 db szimpla ágy áll rendelkezésre. Saját tiszta zuhanyzós fürdőszobát és egy jól felszerelt, konyhát is találhatunk. A házban ingyenes internetelérhetőség is biztosítva van. Klímaberendezés nem található benne, ugyanis a régi típusú vastag falaknak köszönhetően kellemes hűvöst biztosít egész nyáron a téli időben pedig nagyon jól tartja a meleget. 

A közelben remek horgásztó áll rendelkezésre, ezt Hegyesden találhatjuk meg, 10 kilométerre lovaglási lehetőség is biztosított. A balaton egyik kiváló strandját mindössze 6 kilométerre elérhetjük. A környék népszerű településeit is gyorsan akár 10-15 perc alatt megközelíthetjük, ahol számos nevezetességet és kirándulóhelyet taláhatunk. Ilyen Zánka vagy Nagyvázsony, ahol a csodás Kinizsi Várban kirándulhatunk és megismerkedhetünk a régmúltban használatos tárgyakkal, szokásokkal.

Online Szállásfoglalás

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Káli Kerted Vendégház

Monoszló,
Hegyi utca 28

Foglald le szállásod most!
Használd Online rendszerünket
Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Vélemények

Szolgáltatások

Szálláshely szolgáltatásai

Fizetési módok

Közeli helyek

Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Monoszló
 3. Szállás
 4. Káli Kerted Vendégház
Hovamenjek