• Nádasdy Vendéglő
  • Nádasdy Vendéglő1
  • Nádasdy Vendéglő2
  • Nádasdy Vendéglő3
  • Nádasdy Vendéglő4
  • Nádasdy Vendéglő5
8.7

Értékelések eddigi átlaga

9 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Bemutatkozás

Vérbeli vendéglátós vagyok, a nevem Vass László. A 200 fő befogadására alkalmas Nádasdy vendéglőt üzemeltetem Sárváron. Több mint 30 év tapasztalata van a hátam mögött. Tudom, hogyan lehet elérni, hogy a vendég otthonosan érezze magát és elégedett legyen nálunk.

1973-ban kezdtem a vendéglátós szakmát felszolgálóként. Végigjártam a ranglétrát. Akkor még nem volt magánszektor, de amint lehetett kibéreltem a Nádasdy vendéglőt, majd az első adandó alkalommal megvásároltam. Ital-nagykereskedéssel a háttérben működtetem, így kedvezőek az áraink.

Igényesség, elkötelezettség, hivatás-szeretet visz előre. Jó gazdaként a dolgozóimtól is ezt várom. A pincéreket az alapján választom, milyen kapcsolatot tudnak kialakítani a vendégekkel. Fontos a szakma, hogy mit kell jobbról, mit balról felszolgálni, de a fő szempont az, hogy a vendégek szeretik-e a felszolgálót.Vass László

A sárvári Nádasdy vendéglőben a barátságosság, a mosoly mindenkinek jár. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy a vendégeink megkapják azt, amiért betértek hozzánk. Amint a vendég belép az ajtón, figyelünk a kívánságaira, elvárásaira.

Szakácsaink ugyanolyan otthonosan mozognak a nemzetközi konyha ételeinek elkészítésében is, mint a magyar illetve a vasi specialitások területén (például: sült csülök, töltött káposzta, dödölle).

Nemcsak a pincérek és a szakácsok igényessége határozza meg az vendéglő arculatát, hanem valamennyi dolgozóé: a mosogatótól a takarítóig. Tudjuk: a részletekben rejlik a lényeg. A tiszta pohár, a jó minőségű szalvéta, a kifogástalan mellékhelyiségek, a kellemes környezet ugyanolyan fontos része a szolgáltatásnak, mint a finoman, jól elkészített étel.

Messze földről is kapunk képeslapokat vendégektől, akik jól érezték magukat nálunk, például itt tartották a lakodalmukat, és a nászúton eszükbe jut: van az a jó kis vendéglő Sárváron!

Árlista

Hideg Előételek

Normál adag

Füstölt csülöktatár vajjal, pirítóssal (718 Kcal) 1.190,-

Sonkával, füstölt sajttal és friss salátákkal töltött palacsinta rolád kapros öntettel locsolva (527 Kcal) 690,-

Magyaros vegyes ízelítő, sajttrióval és paprikás körözöttel, friss kenyérrel (567 Kcal) 990,-

Levesek

 Kis adag Normál adag

Erőleves igény szerint (295 Kcal) /májgaluskával, metélttel, fridattóval, zöldségjuliennel, tojással/ 450,-

Pikáns, tejszínes, vargányás, erdei gombaleves (316 Kcal) 510,- 680,-

Tejszínes csemegekukorica-leves, reszelt sajttal (309 Kcal) 620,-

Tárkonyos, tejszínes vadragu leves gazdagon (447 Kcal) 590,- 790,-

Hideg barackkrémleves, tejszínhab-rózsával (278 Kcal) 590,-

Meleg előételek

 Kis adag Normál adag

Szárnyas májjal töltött gombafejek rántva, párolt rizzsel és tartármártással 690,-

Lilahagymán pirított sertésvelő, kétszersülttel (489 Kcal) 450,-

Bundázott vadhúsos palacsinta Bakonyi mártással (348 Kcal) 790,-

Főételek

 Kis adag Normál adag

Magyaros Harcsaszeletek, lecsós burgonyával (660 Kcal) 960,- 1.290,-

Rántott fogas filé citromos bundában, snidlinges párolt rizzsel 960,- 1.290,-

Vargánya gombás harcsapaprikás túrós dödöllével (659 Kcal) 990,- 1.450,-

Rábamenti halászlé fogasszeletekkel (397Kcal) 740,- 990,-

Grillezett paradicsommal és csemegekukoricával csőben sült csirkemellfiléhasábburgonyával (699 Kcal) 1.190,- 1.590,-

Konyakos meggyel és feta sajttal töltött csirkemell mandulabundában, vajon párolt zöldségekkel és burgonyapürével (697 Kcal ) 1.190,- 1.590,-

Cordon Bleu Nádasdy módra hasábburgonyával(461 Kcal) 1.090,- 1.490,-

Grillfűszeres pulykamell pikáns pecsenye kacsamáj raguval, párolt rizzsel (1275 Kcal) 1.190,- 1.590,-

Szezámmagon pirított pulykamell-csíkok, pálinkás barackmártással burgonyapürével (955 Kcal) 1.040,- 1.390,-

Kemencében sült fűszeres sertéstarja, pecsenye kacsamáj koronával petrezselymes burgonyával, pikáns pecsenyelével(917 Kcal) 1.190,- 1.590,-

Sertésborda kívánságra párolt rizzsel és hasábburgonyával /rántva, párizsiasan, roston/ (875 Kcal) 1.050,- 1.390,-

Borzas sertésszelet fokhagymás tejföllel, reszelt sajttal és párolt rizzsel (1046 Kcal) 1.190,- 1.590,-

Fokhagymás vasi cigánypecsenye, tükörtojással és hasábburgonyával 1.590,-

Pirított sertésvelővel töltött sertés java párolt rizzsel (1274 Kcal) 1.090,- 1.490,-

Sült füstölt csülök szeletek, párolt káposzta és pirított burgonya körítéssel, lyoni sült hagymával (1957 Kcal) 1.490,-

Grill fatányéros friss salátákkal, sült burgonyával /pulya-, sertés-, csirke szelet/ (1015 Kcal) 1.590,-

Sertésborda Debreceni módra, lecsós burgonyával (906 Kcal) 1.250,- 1.690,-

Borókás vadpörkölt vasi dödöllével (797 Kcal) 1.250,- 1.690,-

Grillfűszeres bőségtál, 2 személyre vegyes körettel (2251 Kcal) 3.590,-

Nádasdy Ferenc tálja, 2 személyre (1894 Kcal) 3.650,-

Vegetáriánus ételek

 Kis adag Normál adag

Vegyes rántott sajttrió párolt rizzsel, tartármártással (756 Kcal) 1.390,-

Rántott gombafejek, lilahagymás, majonézes burgonya salátával (189 Kcal) 990,-

Saláták

Normál adag

Fejes saláta (12 Kcal) 340,-

Paradicsomsaláta (62 Kcal) 340,-

Uborkasaláta (39 Kcal) 340,-

Tejfölös uborkasaláta (101 Kcal) 340,-

Csemege uborka (24 Kcal) 340,-

Cecei paprika (40 Kcal) 340,-

Házi káposztasaláta (88 Kcal) 340,-

Kukoricasaláta (363 Kcal) 340,-

Vegyes idénysaláta (64 Kcal) 340,-

Köretek

Normál adag

Párolt zöldségek (120 Kcal) 290,-

Petrezselymes burgonya (470 Kcal) 290,-

Sült burgonya (470 Kcal) 290,-

Hasábburgonya (282 Kcal) 290,-

Burgonyapüré (533 Kcal) 290,-

Borzas burgonyafánk (372 Kcal) 350,-

Párolt rizs (423 Kcal) 260,-

Párolt káposzta (120 Kcal) 290,-

Vasi dödölle (367 Kcal) 290,-

Lecsós burgonya (364 Kcal) 290,-

Salátatálak

Kis adag Normál adag

Nizzai salátatál /Grillezett fogas-szeletekkel/ (276 Kcal) 990,-

Chef salátatál /Sonkával és főtt tojással/ (236 Kcal) 990,-

Görög salátatál parasztosan /Házi húsos kolbásszal/ (327 Kcal) 1.190,-

Desszertek

Kis adag Normál adag

Barackos Tiramisu szelet kávéöntettel (357 Kcal) 490,- 690,-

Gyümölcsös vargabéles, fahéjas porcukorral (256 Kcal) 590,-

Gesztenyés vilmoskörte vaníliatükrön (287 Kcal) 640,-

Meggyes-mákos palacsinta rolád vanília-tükrön (389 Kcal) 440,- 590,-

Somlói galuska áfonyamártással friss tejszínhabbal (393 Kcal) 440,- 590,-

Palacsinta variáció /túrós, ízes, kakaós, fahéjas/ (341 Kcal) 290,- 390,-

Az Ön igénye szerint, a mi lehetőségeinkhez képest, más ételeket is elkészítünk!

Étlapunkról azokból az ételekből kis adag is rendelhető,

amelyek mellett feltüntettük a kis adag - árat.

A feltüntetett árak forintban értendőek.

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Nádasdy Vendéglő

Sárvár,
Nádasdy u. 64.

Vissza a lap tetejére

Aktuális

Nádasdy étterem Sárvár

Hétfő (10. 09.)

Bableves csipetkével

Bolognai spagetti

MENÜ ÁRA: 850,- FT

Kedd (10. 10.)

Székelykáposzta

Kakaós csiga

MENÜ ÁRA: 850,- FT

Szerda (10. 11.)

Húsleves eperlevél tésztával

Szezámmagos csirkemell, petr.burgonya

MENÜŰ ÁRA: 850,- FT

Csütörtök (10. 12.)

Gyümölcs leves

Sertés Oldalas Böllér módra, tört burgonya

MENÜ ÁRA: 850,- FT

Péntek (10. 13.)

Lencsegulyás

Virslis lecsó, házi tarhonya

MENÜ ÁRA: 850,- FT

Szombat (10. 14.)

Karfiol leves

Vadas sertés szelet, szalvéta gombóc

MENÜ ÁRA: 990 FT

Vasárnap (10. 15.)

Erőleves csiga tésztával

Sajttal töltött sertés borda, rizi bizi

MENÜ ÁRA: 990 FT

Vissza a lap tetejére
8.7

Értékelések eddigi átlaga

9 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Zsédely lászló véleménye
Udvarias gyors kiszolgálás nagyon hosszú étlap ár érték arányban nagyon jó az étel ital házias izek
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
István Lapáthi véleménye
ezek mikori árak,,? az ún átkos ideje.
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Sárvár
  3. Vendéglátás
  4. Nádasdy Vendéglő
Hovamenjek