Vérbeli vendéglátós vagyok, a nevem Vass László. A 200 fő befogadására alkalmas Nádasdy vendéglőt üzemeltetem Sárváron. Több mint 30 év tapasztalata van a hátam mögött. Tudom, hogyan lehet elérni, hogy a vendég otthonosan érezze magát és elégedett legyen nálunk.
1973-ban kezdtem a vendéglátós szakmát felszolgálóként. Végigjártam a ranglétrát. Akkor még nem volt magánszektor, de amint lehetett kibéreltem a Nádasdy vendéglőt, majd az első adandó alkalommal megvásároltam. Ital-nagykereskedéssel a háttérben működtetem, így kedvezőek az áraink.
Igényesség, elkötelezettség, hivatás-szeretet visz előre. Jó gazdaként a dolgozóimtól is ezt várom. A pincéreket az alapján választom, milyen kapcsolatot tudnak kialakítani a vendégekkel. Fontos a szakma, hogy mit kell jobbról, mit balról felszolgálni, de a fő szempont az, hogy a vendégek szeretik-e a felszolgálót.Vass László
A sárvári Nádasdy vendéglőben a barátságosság, a mosoly mindenkinek jár. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy a vendégeink megkapják azt, amiért betértek hozzánk. Amint a vendég belép az ajtón, figyelünk a kívánságaira, elvárásaira.
Szakácsaink ugyanolyan otthonosan mozognak a nemzetközi konyha ételeinek elkészítésében is, mint a magyar illetve a vasi specialitások területén (például: sült csülök, töltött káposzta, dödölle).
Nemcsak a pincérek és a szakácsok igényessége határozza meg az vendéglő arculatát, hanem valamennyi dolgozóé: a mosogatótól a takarítóig. Tudjuk: a részletekben rejlik a lényeg. A tiszta pohár, a jó minőségű szalvéta, a kifogástalan mellékhelyiségek, a kellemes környezet ugyanolyan fontos része a szolgáltatásnak, mint a finoman, jól elkészített étel.
Messze földről is kapunk képeslapokat vendégektől, akik jól érezték magukat nálunk, például itt tartották a lakodalmukat, és a nászúton eszükbe jut: van az a jó kis vendéglő Sárváron!
Hideg Előételek
Normál adag
Füstölt csülöktatár vajjal, pirítóssal (718 Kcal) 1.190,-
Sonkával, füstölt sajttal és friss salátákkal töltött palacsinta rolád kapros öntettel locsolva (527 Kcal) 690,-
Magyaros vegyes ízelítő, sajttrióval és paprikás körözöttel, friss kenyérrel (567 Kcal) 990,-
Levesek
Kis adag Normál adag
Erőleves igény szerint (295 Kcal) /májgaluskával, metélttel, fridattóval, zöldségjuliennel, tojással/ 450,-
Pikáns, tejszínes, vargányás, erdei gombaleves (316 Kcal) 510,- 680,-
Tejszínes csemegekukorica-leves, reszelt sajttal (309 Kcal) 620,-
Tárkonyos, tejszínes vadragu leves gazdagon (447 Kcal) 590,- 790,-
Hideg barackkrémleves, tejszínhab-rózsával (278 Kcal) 590,-
Meleg előételek
Kis adag Normál adag
Szárnyas májjal töltött gombafejek rántva, párolt rizzsel és tartármártással 690,-
Lilahagymán pirított sertésvelő, kétszersülttel (489 Kcal) 450,-
Bundázott vadhúsos palacsinta Bakonyi mártással (348 Kcal) 790,-
Főételek
Kis adag Normál adag
Magyaros Harcsaszeletek, lecsós burgonyával (660 Kcal) 960,- 1.290,-
Rántott fogas filé citromos bundában, snidlinges párolt rizzsel 960,- 1.290,-
Vargánya gombás harcsapaprikás túrós dödöllével (659 Kcal) 990,- 1.450,-
Rábamenti halászlé fogasszeletekkel (397Kcal) 740,- 990,-
Grillezett paradicsommal és csemegekukoricával csőben sült csirkemellfiléhasábburgonyával (699 Kcal) 1.190,- 1.590,-
Konyakos meggyel és feta sajttal töltött csirkemell mandulabundában, vajon párolt zöldségekkel és burgonyapürével (697 Kcal ) 1.190,- 1.590,-
Cordon Bleu Nádasdy módra hasábburgonyával(461 Kcal) 1.090,- 1.490,-
Grillfűszeres pulykamell pikáns pecsenye kacsamáj raguval, párolt rizzsel (1275 Kcal) 1.190,- 1.590,-
Szezámmagon pirított pulykamell-csíkok, pálinkás barackmártással burgonyapürével (955 Kcal) 1.040,- 1.390,-
Kemencében sült fűszeres sertéstarja, pecsenye kacsamáj koronával petrezselymes burgonyával, pikáns pecsenyelével(917 Kcal) 1.190,- 1.590,-
Sertésborda kívánságra párolt rizzsel és hasábburgonyával /rántva, párizsiasan, roston/ (875 Kcal) 1.050,- 1.390,-
Borzas sertésszelet fokhagymás tejföllel, reszelt sajttal és párolt rizzsel (1046 Kcal) 1.190,- 1.590,-
Fokhagymás vasi cigánypecsenye, tükörtojással és hasábburgonyával 1.590,-
Pirított sertésvelővel töltött sertés java párolt rizzsel (1274 Kcal) 1.090,- 1.490,-
Sült füstölt csülök szeletek, párolt káposzta és pirított burgonya körítéssel, lyoni sült hagymával (1957 Kcal) 1.490,-
Grill fatányéros friss salátákkal, sült burgonyával /pulya-, sertés-, csirke szelet/ (1015 Kcal) 1.590,-
Sertésborda Debreceni módra, lecsós burgonyával (906 Kcal) 1.250,- 1.690,-
Borókás vadpörkölt vasi dödöllével (797 Kcal) 1.250,- 1.690,-
Grillfűszeres bőségtál, 2 személyre vegyes körettel (2251 Kcal) 3.590,-
Nádasdy Ferenc tálja, 2 személyre (1894 Kcal) 3.650,-
Vegetáriánus ételek
Kis adag Normál adag
Vegyes rántott sajttrió párolt rizzsel, tartármártással (756 Kcal) 1.390,-
Rántott gombafejek, lilahagymás, majonézes burgonya salátával (189 Kcal) 990,-
Saláták
Normál adag
Fejes saláta (12 Kcal) 340,-
Paradicsomsaláta (62 Kcal) 340,-
Uborkasaláta (39 Kcal) 340,-
Tejfölös uborkasaláta (101 Kcal) 340,-
Csemege uborka (24 Kcal) 340,-
Cecei paprika (40 Kcal) 340,-
Házi káposztasaláta (88 Kcal) 340,-
Kukoricasaláta (363 Kcal) 340,-
Vegyes idénysaláta (64 Kcal) 340,-
Köretek
Normál adag
Párolt zöldségek (120 Kcal) 290,-
Petrezselymes burgonya (470 Kcal) 290,-
Sült burgonya (470 Kcal) 290,-
Hasábburgonya (282 Kcal) 290,-
Burgonyapüré (533 Kcal) 290,-
Borzas burgonyafánk (372 Kcal) 350,-
Párolt rizs (423 Kcal) 260,-
Párolt káposzta (120 Kcal) 290,-
Vasi dödölle (367 Kcal) 290,-
Lecsós burgonya (364 Kcal) 290,-
Salátatálak
Kis adag Normál adag
Nizzai salátatál /Grillezett fogas-szeletekkel/ (276 Kcal) 990,-
Chef salátatál /Sonkával és főtt tojással/ (236 Kcal) 990,-
Görög salátatál parasztosan /Házi húsos kolbásszal/ (327 Kcal) 1.190,-
Desszertek
Kis adag Normál adag
Barackos Tiramisu szelet kávéöntettel (357 Kcal) 490,- 690,-
Gyümölcsös vargabéles, fahéjas porcukorral (256 Kcal) 590,-
Gesztenyés vilmoskörte vaníliatükrön (287 Kcal) 640,-
Meggyes-mákos palacsinta rolád vanília-tükrön (389 Kcal) 440,- 590,-
Somlói galuska áfonyamártással friss tejszínhabbal (393 Kcal) 440,- 590,-
Palacsinta variáció /túrós, ízes, kakaós, fahéjas/ (341 Kcal) 290,- 390,-
Az Ön igénye szerint, a mi lehetőségeinkhez képest, más ételeket is elkészítünk!
Étlapunkról azokból az ételekből kis adag is rendelhető,
amelyek mellett feltüntettük a kis adag - árat.
A feltüntetett árak forintban értendőek.
Sárvár,
Nádasdy u. 64.
Nádasdy étterem Sárvár
Hétfő (10. 09.)
Bableves csipetkével
Bolognai spagetti
MENÜ ÁRA: 850,- FT
Kedd (10. 10.)
Székelykáposzta
Kakaós csiga
MENÜ ÁRA: 850,- FT
Szerda (10. 11.)
Húsleves eperlevél tésztával
Szezámmagos csirkemell, petr.burgonya
MENÜŰ ÁRA: 850,- FT
Csütörtök (10. 12.)
Gyümölcs leves
Sertés Oldalas Böllér módra, tört burgonya
MENÜ ÁRA: 850,- FT
Péntek (10. 13.)
Lencsegulyás
Virslis lecsó, házi tarhonya
MENÜ ÁRA: 850,- FT
Szombat (10. 14.)
Karfiol leves
Vadas sertés szelet, szalvéta gombóc
MENÜ ÁRA: 990 FT
Vasárnap (10. 15.)
Erőleves csiga tésztával
Sajttal töltött sertés borda, rizi bizi
MENÜ ÁRA: 990 FT