Dokk Hamburger

6700 Szeged, Szilléri sgt.16.

 • Dokk Hamburger
 • Dokk Hamburger1
 • Dokk Hamburger2
 • Dokk Hamburger3
 • Dokk Hamburger4
 • Dokk Hamburger5
 • Dokk Hamburger6
 • Dokk Hamburger7
 • Dokk Hamburger8
 • Dokk Hamburger9
 • Dokk Hamburger10
 • Dokk Hamburger11

Bemutatkozás

Igazi hamburgerekkel és ízletes ételekkel várja vendégeit a Dokk Hamburger Szeged városában.

Ételei mindig frissen készülnek el, egyedi és jól bevált receptek alapján.

A hamburgerhúst helyben gyúrják, a zsömlét helyben sütik, valamint naponta kétszer is friss zöldség kerül a konyhába.

Étlapján a hamburgerek mellett hot-dogok, nuggetsek, saláták, menük is megtalálhatók, a reggeli órákban pedig ízletes és bőséges reggelivel várják a vendégeket.

Személyzete kedves és figyelmes, mindenben a vendégek rendelkezésére állnak. 

Nincs kedve kimozdulni, sorban állni? Nem kell mást tennie, mint megrendelni kedvencét és a futárok expressz gyorsasággal juttatják el Önhöz!

Ha megéhezett, a Dokk Hamburger áll rendelkezésére!

Elérhetőség

Dokk Hamburger

6723 Szeged, Szilléri sugárút 16.

Tel.: 06-70/334-2034

Nyitva tartás:

Hétfő-Vasárnap: 0:00-24:00

Rendelésfelvétel: 9:00 – 22:00

Vissza a lap tetejére
4.9

Értékelések eddigi átlaga

13 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Oloskei polos véleménye
Nekem nem tetszett mert zsomlebe van belerakva a hus
Dávid véleménye
Minden rendben van! Finom volt és ami nekem fontos a zöldség friss volt a hús pedig tényleg hús volt nem fagyasztott pèp.
Személyzet
Ételek/italok
Ár/Érték
Helyszín
I véleménye
I
Kiss Pista véleménye
A Dokk burger tulajdonosa ingyen munkatársat keres! Nincs bejelentés, és nincs kifizetés a próba idő alatt, és utánna se garantálja semmi, hogy kifizetik, és bejelentik az új dolgozókat! Kihasználják a jelentkezőket. Én személy szerint megeggyeztem a dokk burger tulajdonosával, hogy a proba időmet is kifizeti napi szinen, de ez annak ellenére nem történt meg, hogy elégedettek voltak a munkámmal, mert rám esett a választásuk a kipróbált jelentkezők közűl. Több napot is dolgoztam nekik az ellenére, hogy a megígért napi szintű kifizetés elmaradt. Számon kértem a dokk burger tulajdonosát Zsoltot, hogy legyen szíves teljesítse a megbeszélteket. Erre ő úgy reagált, hogy a vendégek, és az alkalmazotjai előtt majdnem rám borította az asztalt, és ordítozva minden féle mocskos szavakat használva tiszteletlenűl beszélt velem, és elzavart. A saját szavait hazuttolta meg előttem, a kollégám, és a vendégek előtt. Nagyon finomak a hamburgerek, és az ételek, amelyek egy részét én állítottam össze, és vittem ki a vendégek részére ameddig a dokk burgerba dolgoztam. Minden nap amikor a dokk burgerba dolgoztam, nagyon csalódottnak, és megalázottnak éreztem magamat. A kollégáim is kissé lenézően bántak velem, de a vendégekkel nagyon udvariassan bántak.
Kiss Pista véleménye
A Dokk burger tulajdonosa ingyen munkatársat keres! Nincs bejelentés, és nincs kifizetés a próba idő alatt, és utánna se garantálja semmi, hogy kifizetik, és bejelentik az új dolgozókat! Kihasználják a jelentkezőket. Én személy szerint megeggyeztem a dokk burger tulajdonosával, hogy a proba időmet is kifizeti napi szinen, de ez annak ellenére nem történt meg, hogy elégedettek voltak a munkámmal, mert rám esett a választásuk a kipróbált jelentkezők közűl. Több napot is dolgoztam nekik az ellenére, hogy a megígért napi szintű kifizetés elmaradt. Számon kértem a dokk burger tulajdonosát, hogy legyen szíves teljesítse a megbeszélteket. Erre ő úgy reagált, hogy a vendégek, és az alkalmazotjai előtt majdnem rám borította az asztalt, és ordítozva minden féle mocskos szavakat használva tiszteletlenűl beszélt velem, és elzavart. A saját szavait hazuttolta meg előttem, a kollégám, és a vendégek előtt. Nagyon finomak a hamburgerek, és az ételek, amelyek egy részét én állítottam össze, és vittem ki a vendégeknek, ameddig a dokk burgerba dolgoztam. Minden nap amikor a dokk burgerba dolgoztam, kissé csalódottnak, és megalázottnak éreztem magamat, mert a munkám nem volt kifizetve a megbeszéltek szerint, és ez miatt a kollégáim egy idő után lenézően bántak velem, mert ő szerintük a próba idő/betanulás az nem munka, de a vendégekkel nagyon udvariassan bántak.
Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Szeged
 3. Vendéglátás
 4. Dokk Hamburger
Hovamenjek