Mandula Étterem és Bor Bár

7773 Villány, Diófás tér

  • Mandula Étterem és Bor Bár
  • Mandula Étterem és Bor Bár1
  • Mandula Étterem és Bor Bár2
  • Mandula Étterem és Bor Bár3
  • Mandula Étterem és Bor Bár4
  • Mandula Étterem és Bor Bár5
  • Mandula Étterem és Bor Bár6
  • Mandula Étterem és Bor Bár7
  • Mandula Étterem és Bor Bár8
  • Mandula Étterem és Bor Bár9
  • Mandula Étterem és Bor Bár10
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Bemutatkozás

Villány központjában, a Diófás téren található a Mandula Étterem és Bor bár. Berendezése a békeidők polgári hangulatát ötvözi a vidéki építészet rusztikus jegyeivel.

A sok fa, bontott tégla, bőr és a meleg színek használatával egy polgári ház nappalijának hangulatát idézi meg. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét.

Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon látványkonyhával várjuk vendégeinket.

A déli órákban bisztro ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a'la carte étlappal várjuk vendégeinket.

A délutáni órákban (15-órától 17-óráig) egy régi sváb hagyományt a -Kaffee und Kuchen Zeit- azaz a kávé és sütemény idejét elevenítjük fel. A kávékülönlegességek

mellé házi készítésű desszertek, fagylaltok és sorbet-k szolgálják a kíséretet.

Árlista

Étlap

Levesek / Soup / Suppen

Fácánhúsleves maceszgombóccal, gombával és zöldségekkel

Pheasant broth with matzo ball, mushroom and vegetables

Fasanenfleischsuppe mit Matzenknödeln, Pilzen und Gemüsen

1 990 Ft

Kacsamáj cappuccino

Duckliver cappuccino

Entenleber Cappuccino

1 990 Ft

Vetrece leves (Savanyú raguleves sertés -szívvel, -hússal, zöldségekkel) burgonyagombóccal

„Vetrece” soup (transilvanian ragout soup with porkheart, -meat, vegetables) and potato dumplings

„Vetrece” Suppe (Transsilvanische saure Ragout-Suppe mit Schweinsherz, -fleisch und Gemüsen) und Kartoffelknödeln

1 990 Ft

Szezonális krémleves (Kérdezze a felszolgálót!)

Season cream soup (Please seek assistance of waiting staff)

Saisoncremesuppe (Erkundigen Sie sich beim Kellner)

1 490 Ft

Előételek / Vorspeisen / Starters

Füstölt szarvas sonka birsalmával, paszternák pürével és rukkola salátával

Smoked deerham with quince, parsnip purée and ruccola salad

Geräucherter Hirschschinken mit Quitte, Pastinakenpüree und Rucolasalat

2 990 Ft

Flambírozott kacsamáj zellerrel, dióval és almával

Flambéed duck liver with celery, walnut and apple

Flambierte Entenleber mit Sellerie, Nuss und Apfel

3 990 Ft

Fürj pecsenye lencsével és zsályás burgonya nudlival

Roasted quail with lentil and sage butter gnocchi

Wachtelbraten mit Linsen und Kartoffelnudeln mit Salbeibutter

2 990 Ft

Mandula „Sülze” (préselt kocsonya), tigrisrákkal, mandarin habbal, mákkal és savanyított zöldségekkel

„Mandula” pork aspic with St’ Jacques, tangerine foam, poppy seed and marinated vegetables

„Mandula” gepresste Schweinelsülze mit Jakobsmuscheln, Mandarinenschaum, Mohn und Sauergemüsen

2 990 Ft

Fõételek / Hauptspeisen / Main Course

Tőkehal körömpörkölttel, burgonyafőzelékkel és kapros uborkával

Cod with pork trotter stew, potato „főzelék” (vegetable stew) and cucumber with dill

Kabeljau mit Schweinefuß-Gulasch, Kartoffeleintopf und Dillgurken

4 490 Ft

Kacsamell bulgurral, karamelizált répával, fekete gyökérrel és pak choi-jal

Duckbreast with bulgur, caramelized carrots, black salsify and bok choy

Entenbrust mit Bulgur, Karamellisierte Karotte, Garten-Schwarzwurzel und Pak Choi

4 490 Ft

Rántott „Fledermaus” sült burgonyával és káposztasalátával

Deep fried pork („Fledermaus”) with fried potatoes and cabbage salad

Paniertes „Fledermaus“-Fleischstück mit Bratkartoffeln und Krautsalat

3 990 Ft

Vaddisznó tarja tormamártással, súfnudlival, céklával és csicsóka tepertővel

Wild boar neck with horseradish sauce, „súfnudli” (german Gnocchi) and fired Jerusalem artichoke

Wildschweinnacken mit Meerrettichsoße, Schupfnudeln, roten Rüben und gerösteten Jerusalemartischocken-Grammeln

4 490 Ft

Argentin Rib-Eye Steak konfitált fokhagymával, kéksajt habbal és burgonya fánkkal

Argentinian Rib-Eye steak with confit garlic, blue cheese foam and potato doughnut

Argentinischer Rib-eye Steak mit konfitiertem Knoblauch, Blauschimmelkäse – Espuma und Kartoffelkrapfen

6 990 Ft

Szarvas gerinc és vaddisznó oldalas zeller krokettel, kökényes lilakáposzta lekvár és laskagomba

Deer loin and wild boar ribs with celery croquet, blackthorn-red cabbage marmalade and oyster mushroom

Hirschrücken und Wildschweinrippe mit Selleriekroketten, Schlehdorn-Rotkraut-Marmelade und Austernpilz

4 990 Ft

Napi tésztaajánlatunk (Kérdezze a felszolgálóktól!)

Daily offer of pasta (Please seek assistance of waiting staff)

Tagesnudel nach Angebot (Erkundigen Sie sich beim Kellner)

3 990 Ft

Desszertek / Dessert selections / Nachtisch

“Almás rétes” rétes desszert

„Apple strudel” dessert

„Apfelstrudel” dessert

1 490 Ft

Krampampuli desszert (mézes kalács, csokis-forraltbor leves, Rumos-karamella, gyümölcs)

„Krampampuli” (feuerzangenbowle) dessert (gingerbread, chocolate-mulled-win-sauce, fruits, rum-caramel)

„Krampampuli” (Feuerzangenbowle) Dessert (Lebkuchen, Schokoladen- Glühwein Soße, Rum-Karamell, Obst)

1 990 Ft

Csokoládé láva sáfrányos körtepürével, édeskömény fagylalttal

Chocolate lava with saffron-pear purée, fennel ice cream

Schokoladen Lava mit Safran-Birnenpüree, Fenchel Eis

1 990 Ft

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Mandula Étterem és Bor Bár

7773 Villány, Diófás tér 4-12.
Telefon: 36 72 492 952 
Internet: www.gere.hu
E-mail: [email protected]

Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Villány
  3. Vendéglátás
  4. Mandula Étterem és Bor Bár
Hovamenjek