Bowling Pizzéria

2653 Bánk, Petőfi út 59.

  • Bowling Pizzéria
  • Bowling Pizzéria1

Bemutatkozás

Családias hangulatú pizzériában várja vendégeit a Bowling Pizzéria Bánk szívében, éppen a Bánki-tó partján, ahol minden kedves vendéget rég nem  látott ismerősként köszöntenek.

Étlapján bőséges a választék, a kínálatban megtalálhatók a pizzák, a levesek, a tészták, a frissensültek, tortillák, saláták, savanyúságok és desszertek is.

Az ételek mindig frissen készülnek el, minőségi és gondosan válogatott alapanyagokból.

Egy hangulatos vacsorát egybeköthetünk itt a szórakozással is, hiszen bowling pályák is rendelkezésre állnak.

Nagyszerű helyszíne lehet az étterem családi és baráti összejöveteleknek, eseményeknek.

A pizzéria személyzete a magas színvonalú vendéglátás mellett kötelezte el magát, így mindenben a vendégek rendelkezésére állnak.

Ha nincs keded kimozdulni otthonról az sem gond, hiszen a Bowling Pizzéria pizzafutárjai házhozszállítják kedvenceidet.

Ízletes ételekkel és folyamatos akciókkal, kedvezményekkel várják a vendégeket!

Elérhetőség

Bowling Pizzéria

Bánk,
Petőfi út 59.

Vissza a lap tetejére
3

Értékelések eddigi átlaga

4 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Belåkné K.M. véleménye
Tegnap jårtunk itt de nagyon rossz ėlmény volt,hogy a felszolgålók unottan hozták ki a rendelésünk és mindig rosszul.5ször kėrtünk fél literes sört,sose olyat hoztak,volt 2.5decis 3decis 4decis pedig szóltunk,hogy nem ilyet kėrtünk.A bowlingnål a bábuk fenn maradtak többször kellett szólni,hogy nem jó a gėp nem annyit számolt mint ahány båbu dőlt el többször is .Semmi udvarias kiszolgálás nem volt ahhoz képest drága.Igen rossz élmény volt többet nem megyünk oda,pedig 10ezerft felett fizettünk ez elėg sok pėnz elvárható lenne ėrte,hogy ne mi szaladgáljznk ,hogy ujra rendelnénk hanem a pincėr jöjjön esetleg megkėrdezni,hogy kėrünk esetleg még valamit.De az ,biztos ajánlani nem fogom senkinek
Fekete Tamásné véleménye
Sajnos a mai napon felkerestük az éttermet, ami nagyon rossz döntés volt. Az étteremben nem voltak sokan, összesen öt asztalnál ültek vendégek, ennek ellenére több mint másfél órát kellett várni az ételre. A felszolgálók udvariatlanok, unottak voltak. Az alapvető illemszabályokkal nincsenek tisztában. Hárman ebédeltünk, miután másfél óra elteltével szóvá tettük, kettőnknek kihozták az ételt, azonban a harmadik személy továbbra sem került kiszolgálására,amiről említés sem tettek. Az ételek nem voltak finomak, még átlagosnak sem nevezhető, viszont drága. Soha többé nem jövünk ide, jó érzéssel senkinek nem ajánlom.
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Bánk
  3. Vendéglátás
  4. Bowling Pizzéria
Hovamenjek