• Aquaticum Debrecen
 • Aquaticum Debrecen1
 • Aquaticum Debrecen2
 • Aquaticum Debrecen3
 • Aquaticum Debrecen4
 • Aquaticum Debrecen5
 • Aquaticum Debrecen6
 • Aquaticum Debrecen7
 • Aquaticum Debrecen8
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Élmény

Bemutatkozás

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő


Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak.

A legkisebbeket bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével és gyermekjátszóval várjuk. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik. A gyerekek körében kedvelt a vízicsopper, amit a hullámmedencében lehet igénybe venni.

Termálfürdő

Az egész évben nyitva tartó termálfürdő különböző hőfokú gyógyvízzel töltött medencéi, váltófürdője és gőzkamrái közkedveltek a vendégek körében. A termálfürdő és az élményfürdő között egy üvegfolyosón keresztül a közvetlen átjárás biztosított.

A kupolás medencecsarnokban három különböző hőfokú gyógyvizes medence, úszómedence, váltófürdő és gőzkamrák találhatók. Emellett egy egész évben üzemelő, szabadtéri gyógyvizes medence teszi tökéletesebbé a debreceni gyógykúra áldásos hatását. A dögönyözőkkel és gombazuhanyokkal egyaránt ellátott külső- és belső medencék gyógyvizes „masszázsok” formájában egészíthetik ki a gyógykezeléseket. Két különálló, speciálisan kialakított medencében a vendégek körében igen népszerű víz alatti gyógytorna és súlyfürdős kezelés történik.

Nagyerdei strand

A Nagyerdő árnyat adó fái között a nyári szezon strandvendégei éppúgy megtalálják a gyógyvizes medencéket, mint a feszített víztükrű 50 m-es, valamint a hullám- és gyermekmedencéket. A strand területén lábteniszpályák, homokos focipálya, és strandröplabda-pálya is található.

AQUATICUM WELLNESS SZIGET


Wellnessrészlegünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy minden érzékszervét kellemesen és harmonikusan megérintő, komplex wellnesskínálatot hozzunk létre. Az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** szívében található Wellness Sziget folyamatosan bővülő szolgáltatási skálával szolgálja vendégei testi-lelki harmóniájának megteremtését. Egészségtudatos vendégeink életformájukkal, egészséges táplálkozással és rendszeres testmozgással járulhatnak hozzá egészségük megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez.
 

Kelet – Magyarországon elsőként egy olyan komplex wellnesskínálatot alakítottunk ki, melynek egyik alappillére az öt kontinens 70 országában ismert Germaine de Capuccini luxustermékek hatékonysága és az ehhez kapcsolódó masszázstechnika, másik pedig az ezzel párhuzamosan működő természetgyógyászati felügyelet. Szolgáltatásaink széles skáláján fellelhetőek a különféle testet - lelket dédelgető kezelések, kezdve a hagyományos frissítő masszázsoktól a különleges távol-keleti kezeléseken, a Thalasso-kezeléseken, a Beauty-arckezeléseken, a wellnessfürdőkön, a maximális kényeztetést biztosító Deluxe-kezeléseken át egészen a keleti mozgásterápiákig.

Elérhetőség

Aquaticum Debrecen

4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: 36-52/514-100

Fax: 36-52/346-883

E-mail: [email protected]

Web: www.aquaticum.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől csütörtökig: 11.00 - 21.00 (medencezárás: 20.30)
Péntektől vasárnapig: 10.00 - 22.00 (medencezárás: 21.30)

Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Élmény

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Élmény

Vélemények

Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Debrecen
 3. Szabadidő
 4. Aquaticum Debrecen
Hovamenjek