A Kaszinó Étterem egy II. kategóriás, légkondicionált üzlet mely Nagykanizsán az Ady u. 7. szám alatt található. A Honvéd Kaszinó egypatinás épületében, a „Nagypostával” szemben található
Éttermünk üzletvezetője Kiss József, konyhafőnöke Lukácsi Katalin.
Á la carte étlapunkon a magyar konyha remekei sorakoznak köztük finom levesek, főzelékek, tészták, köretek, saláták, frissensültek, halételek, kis adag ételek mellett különleges minőségi borok , pezsgők, rövid italok, üdítők , kávék, csapolt-és palackozott sörök találhatók.
A Kaszinó Étterem hétfőtől csütörtökig 900–tól 2200 óráig, pénteken és szombaton 900-tól 0300–ig tart nyitva. A nyitva tartási napokon, a déli órákban három fajta és még egy állandó menüvel is várjuk a vendégeket.
Rendkívül színvonalas keretek között, egyedi igényeket is figyelembe véve - kiegészítve a Honvéd Kaszinó tükörtermével -, vállaljuk esküvők, rendezvények, családi, vállalati, baráti események szervezését, lebonyolítását 30-tól 180 főig.
Ugyanakkor vállalunk helyszíni kitelepüléseket is teljes étel és italválasztékkal, az egyeztetett kéréseknek megfelelően, valamint svédasztalos fogadások szervezését, hidegtálak készítését, party service és catering magas színtű biztosítását, konferencia vendéglátást.
Levesek
Húsleves daragombóc 500,-
Húsleves májgombóc 500,-
Húsleves finommetélt 500,-
Babgulyás 600,-
Jókai bableves 600,-
Meggyleves 500,-
Gulyásleves 600,-
Fokhagyma krémleves 500,-
Tárkonyos burgonyaleves 600,-
Hideg előételek
Tatár beefsteak 2300,-
Magyaros vegyes ízelítő 1000,-
Sajttál 800,-
Meleg előételek
Hortobágyi húsos palacsinta 600,-
Gombával töltött palacsinta 600,-
Velős pirítós 600,-
Halak
Rántott ponty 1200,-
Natúr ponty bakonyi csuszatészta 1300,-
Natúr fogas kapros rákragu 2000,-
Natúr fogas bakonyi csuszatészta 2000,-
Tenger gyümölcsei vajon párolva 1650,-
Fogas mandulás köntösben 1700,-
Fogas Orly módra 1700,-
Rántott tonhal 1200,-
Belsőségek
Pacalpörkölt 1000,-
Gombás-velős pacal 1200,-
Marsall sertésmáj 1100,-
Pirított sertésmáj 1000,-
Rántott sertésmáj 1000,-
Hagymás-gombás csirkemáj 1100,-
Rántott libamáj 2800,-
Lyoni libamáj 2800,-
Magyaros libamáj 2800,-
Ételkülönlegességek
Erdélyi fatányéros 2100,-
Göcseji szűztekercskék 1600,-
2 személyes kaszinótál 4000,-
Libamájjal töltött pulykamell, sajtmártás 2200,-
Libamájjal töltött szűzpecsenye, kapros mártás 2200,-
Szárnyas húsból készült ételek
Sült kacsacomb, párolt káposzta, burgonya 1600,-
Natúr csirkemell 1200,-
Rántott csirkemell 1200,-
Zöldborsós csirkemell 1350,-
Bakonyi csirkemell 1350,-
Natúr csirkemell, pirított gomba 1350,-
Natúr csirkemell, sajtmártás 1350,-
Rostonsült szezámmagos csirkemell 1350,-
Pulyka Cordon Bleu 1350,-
Velővel bélelt pulykamell 1350,-
Kijevi pulykamell 1350,-
Hawaii pulykamell 1350,-
Natúr pulykamell "Kaszinó módra" 1350,-
Natúr pulykamell baconba csomagolt csirkemájjal 1400,-
Salzburgi pulykamell 1350,-
Fűszeres szárnyas falatok 1350,-
Kisfaludy pulykamell 1350,-
Matróz pulykamell falatok 1350,-
Pulykamell, ananászmártás 1350,-
Aszaltszilvával töltött pulykamell 1400,-
Magyaróvári pulykamell 1350,-
Sertés húsból készült ételek
Bécsi szelet 1300,-
Brassói aprópecsenye 1600,-
Sertésszelet, pirított velő 1300,-
Sertésszelet hentes módra 1300,-
Sertés pörkölt 950,-
Szűzérmék, pirított gomba 1500,-
Szűzérmék magyarosan 1500,-
Szűzérmék Budapest módra 1600,-
Szűzérmék párizsiasan 1500,-
Sonkával, sajttal töltött szűzpecsenye 1600,-
Szűzérmék, tejszínes gombamártás 1600,-
Szűzérmék, borsmártás 1500,-
Razsnyicsa 1800,-
Cigánypecsenye 1350,-
Vendéglős pecsenye 1350,-
A konyhafőnök ajánlata
Csülök Pékné módra, párolt káposzta, fűszeres sültburgonya 1600,-
Marhahúsból készült ételek
Bélszín Rossini módra 3800,-
Bélszín Budapest módra 3300,-
Bélszín Holstein módra 3300,-
Bélszín magyarosan 3300,-
Bélszín Lyoni módra 3300,-
Vegetáriánus ételek
Görög saláta 700,-
Rántott Camembert, áfonya mártás 1350,-
Rántott gombafej, tartármártás 1050,-
Körözöttel töltött gombafej 1250,-
Rántott sajt, tartármártás 1200,-
Köretek
Hasábburgonya 300,-
Petrezselymes burgonya 200,-
Rizs 300,-
Rizi-bizi 350,-
Gombás rizs 350,-
Zöld köret 300,-
Párolt kukorica 300,-
Burgonya püré 300,-
Krokett 300,-
Saláták
Káposzta saláta 300,-
Csemege uborka 300,-
Almapaprika 300,-
Paradicsomsaláta 400,-
Uborkasaláta 400,-
Vegyes saláta 500,-
Fitness saláta 500,-
Tejfölös uborkasaláta 450,-
Fejes saláta 400,-
Desszertek
Somlói galuska 450,-
Túrós palacsinta 300,-
Ízes palacsinta 300,-
Gesztenyével töltött palacsinta 350,-
Gesztenye püré 450,-
Gyümölcskoktél 450,-
Nagykanizsa,
Ady Endre u. 7.
Heti menü
2017.10.09- 2017.10.13-ig
Hétfő
A: Karfiolleves- Csirkecombpörkölt, galuska
B: Karfiolleves- Rakott burgonya
C: Sárgaborsó főzelék, fasírt- Szilvás gombóc
Kedd
A: Csorbaleves- Csirkemell gazdagon, rizi-bizi
B: Csorbaleves- Baconos-kolbászos penne
C: Töltött paprika- Csöröge fánk
Szerda
A: Tárkonyos burgonyaleves- Óvári szelet, zöldséges rizs
B: Tárkonyos burgonyaleves- Hentes tokány, tarhonya
C: Spenót főzelék, tükörtojás- Császármorzsa
Csütörtök
A: Francia hagymaleves- Malacpörkölt, dödölle
B: Francia hagymaleves- Rántott sajt, rizs, tartár
C: Tökfőzelék, sült kolbász- Mákos metélt
Péntek
A: Pikáns lencseleves- Sült oldalas, burgonya, párolt káposzta
B: Pikáns lencseleves- Harcsapörkölt, kagylótészta
C: Bakonyi betyárleves- Túrós rétes, szilvás rétes
Állandó menü: Húsleves - Rántott szelet