Vendéglőnket Székesfehérváron, a Királyok városában, közvetlenül a 7-es főút mentén találják.
A hangulatos, földszinti étteremben 60, az emeleti teremben pedig 120 Vendéget fogadhatunk. Belső termeink légkondícionáltak, valamint a dohányzó és nemdohányzó Vendégeink egymás zavarása nélkül ebédelhetnek, vacsorázhatnak. Konyhafőnökünk kívánságra az étlapon nem szereplő ételeket is elkészíti.
100 fős, varázslatos kerthelyiségünkben a magyar és nemzetközi konyha remekeit kínáljuk.
A kert megálmodásakor törekedtünk a szemet gyönyörködtető, tágas terek kialakítására, ahol még külön játszósarkot is kialakítottunk, gondolva a kisgyermekes családokra. Vendégeink kedvence a kerti tó, az azt átívelő hidacska, valamint a csobogó vízesés.
Fizetési lehetőségek:
OTP, K&H, MKB SZÉP kártya
Erzsébet utalvány
OTP cafeteria kártya
bankkártya: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
Étkezési utalvány, ebédcsekk
8000 Székesfehérvár, Kadocsa u. 32/a
Telefon: 00 36-22/300-665
Mobil: 00 36-30/655-90-79
Fax: 00 36-22/300-665
Web: www.diofaetterem.hu
E-mail: [email protected]
Nyitva minden nap 11:00 - 22:00
„Az igazi, vérbeli vendéglátó legszebb jutalma, legnemesebb öröme, ha vendégeinek ízlik az étel.”
( Gundel Károly )
Diófa étterem szezonális ajánlata
Sesonelles Angebot Restaurant Diófa
Restaurants Diófa's Seasonal Recommendation
Tavaszi borsókrémleves házi kecskesajt morzsával „G"
Grüne Erbsencremesuppe mit hausgemachtem Ziegekäse
Green peas cream soup with home-made goat cheese
750.- Ft
Fahéjas sárgabarackkrémleves házi készítésű vanília fagylalttal „G"
Aprikosecremesuppe serviert mit Zimt gewürztem, hausgemachtem Vanilleeis Apricot cream soup seasoned with cinnamon served with home-made vanilla ice-cream
700.- Ft
Egészben sült szűzpecsenye petrezselymes rizzsel és színes borssal bolondított
sárgabarackkal „G"
Jungfernbraten vom Rost mit Petersilien - Reis und Buntpfeffer gewürzter Aprikose
Roasted fillet of mignon of pork served with apricot flavoured with coloured pepper,
rice with parsley
2 500.- Ft
Fűszeres morzsában sült tanyasi csirke melle és combja leveles salátával és hagymás kecskesajtos dresszinggel
In gewürztem Brösel gebackenes Hünchenbrust und Keulen filet vom Land serviert mit Blattsalat mit Zwiebeln und
Ziegekäse zubereiteter Dressing
Outdoors chicken breast and leg fried in spicy breadcrumbs served with
fresh salad and onion goat cheese dressing
3 500.- Ft
Vöröstonhalsteak paradicsomos ceruzababbal és burgonyapürével „G"
Rotes Thunfischsteak mit Tomaten zubereiteten grünen Bohnen und Kartoffelbrei
Red tuna steak served with tomato french beans and mashed potatoes
3 400.- Ft
Bárányfartő sült zellerkrémmel és pirított zöldségekkel „G"
Lammbraten mit gebratener Zelleriecreme und gerösteten Gemüsen
Lamb rump served with roasted celery cream and roasted vegetables
3 500.- Ft
Rib-eye steak mézes mustáros salátával és vajban fonnyasztott hagymákkal „G"
Rib-eye steak mit Senf und Honig zubereitetem Salat und in Butter gedünsteten Zwiebeln
Rib-eye steak with honey-mustard salad and onions steamed in butter
3 500.- Ft
Kacsamellfilé roston sütve mézes szilvaraguval és sült burgonyakrémmel „G"
Frisch gebratene Entenbrust mit Honig zubereitetem Pflaumeragout und Bratkartoffelkreme
Roasted duck breast fillet with honey-plum ragout and roasted potato cream
3 500.- Ft
Pisztrángfilé bőrén sütve sáfrányos rizottóval és fokhagymás parajjal „G"
Forellefilet vom Rost mit Safran gewürztem Risotto und mit Knoblauch zubereitetem Spinat
In jacket roasted trout fillet with risotto seasoned with saffron and garlic spinach
2 950.- Ft
Kovászos uborka
Salzgurken
Pickled cucumber
480.-Ft