• Laki Cukrászda
 • Laki Cukrászda1
 • Laki Cukrászda2
 • Laki Cukrászda3
 • Laki Cukrászda4
 • Laki Cukrászda5
 • Laki Cukrászda6
 • Laki Cukrászda7
7

Értékelések eddigi átlaga

43 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Bemutatkozás

A Laki Cukrászda Tahitótfalun, a Duna-hídon átkelve található, a Petőfi Sándor utcában. Sós és édes sütemények, torták és fagylaltok széles választékával várjuk vendégeinket, tortákra előrendelést felveszünk!

Elérhetőség

Laki Cukrászda

Tahitótfalu, Petőfi Sándor utca 38.

Telefon: 0036-26 / 387-181

0036-30 / 39-82-447

Nyitva tartás:

Kedd - Péntek: 11-19h

Szombat - Vasárnap: 10-19h

Vissza a lap tetejére
7

Értékelések eddigi átlaga

43 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Ancsa véleménye
Borzasztóan leromlott a sütemények minősége. Mű íz, a hipermarketek különb tortát készítenek. Kiszolgálás utálatos, pedig a mosoly nem drága...
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Viki véleménye
A Tahitótfaluban lévő Laki cukiba szerettem volna az esküvői tortánkat megrendelni ezért szüleimmel és párommal lelkesen be is jöttünk ide egyeztetni szombaton délután. Aztán ezzel a lendülettel a lelkesedés alább hagyott. A pultban ketten voltak akik egy vendéggel trécseltek nagyban. Kelletlenül az idősebb dolgozó észre vett minket miután hozzá szóltam, mondtam neki mit szeretnék, ő fél vállról csak odadobta hogy ezt nem így kell először emailezgetni kell velük aztán a cukrásszal beszélni személyesen... Az árlistát is harapófogóval kellett kihúzni belőle, már nagyon visszaszeretett volna csatlakozni a trécspartiba erősen éreztette is , csak odadobta az asztalra -ezek vannak.... Nah hát köszönjük szépen! Több mint 60szeletnyi tortát kértünk volna, a bolt ettől most miatta elesett. Meg lehet neki köszönni! Vendégként én éreztem magam kellemetlenül, hogy itt állunk kuka csendben semmi készség hogy segítsen benne. Legalább irányvonalat adni. Semmi egy email címet felírt aztán kész. Meg kérdeztem pár ismerőst alátámasztották hogy ők is tapasztalták már ezt a hozzáállást! Kritikán aluli! Volt fontosabb dolga is mint dolgozni. Más üzletben még a legkisebbek születésnapi torta miatt is leülnek az emberrel konzultálni, nemhogy egy esküvői torta miatt.... Nem kell az embert körbe ugrálni, de kicsit kedvesebben beszélni vagy neadj isten egy mosolyt megereszteni illene nem pedig azt éreztetni vele, hogy húzzon már el onnan mielőbb....ne tartsák őt fel ilyen hülyeségekkel! Az üzlet is változtathatna ezen ha tényleg így van, hogy meglehessen beszélni velük a torta rendelést személyesen, nem mindenki tud bármikor bemenni munka mellett és egyéb ügyek rendezése mellett akár többször is!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Bun János véleménye
A nyitva tartás nem jól van kiírva. Belülről kiabálás zárva. Nagyot koppantunk most jó ideig nem jövök erre.

Közeli éttermek

Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Tahitótfalu
 3. Vendéglátás
 4. Laki Cukrászda
Hovamenjek