• Czifra Csárda
  • Czifra Csárda1
  • Czifra Csárda2
  • Czifra Csárda3
  • Czifra Csárda4
  • Czifra Csárda5
8.7

Értékelések eddigi átlaga

87 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Bemutatkozás

Abádszalók egyetlen csárdája, mely fiatal kora ellenére a régi időket hozza közelebb vendégeikhez.

Múzeum jellegű berendezés, megyaros ételek bő választéka, családias hangulat várja az idelátogatókat. Csárda a falu déli kapujában, a benzinkúthoz közel található. Ha akar szépet látni, jót és kiadósat enni, térjen be hozzájuk!

A Czifra Csárda családi vállalkozás, ahol mindenki arra törekszik, hogy a vendég elégedetten távozzon és visszatérjen.

Elérhetőség

Czifra Csárda

5241, Abádszalók, István király út 133.

Tel.: 06/20/574-1312,

06/20/981-5311,

06/59/355-633

Email: [email protected]

Vissza a lap tetejére
8.7

Értékelések eddigi átlaga

87 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Varga Ildikó véleménye
Mindenkinek ajánlom, ide el kell jönniük!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Lakits Noémi véleménye
Nagyon finom ételek vannak ♡♡ kiváló személyzet! Gyorsak! Minden évben oda megyünk köszönjük hogy vendegeitek lehetünk♡♡
F. Kati véleménye
Finom az ételek, nincsenek elszállva az árak. Gyors a kiszolgálás, nem váratnak órákig, mire kihozzák az ételt. A felszolgálók hihetetlen kedvesek, figyelmesek. Tavaly is, idén is megfigyeltük, hogy kérés nélkül hozta a fiatalember a kisfiunknak a külön kistányért és kiskanalat, hogy tudjunk neki adni a mi ebédünkből, mert neki még a zóna adag is sok lett volna.
Molnár Gábor véleménye
Ma voltunk ott 2019.07.25. Az hogy a pincér le ejtette az erőspaprika karikát amit nekem hozott, és a földről vissza tette a többi közé ( véletlenül meg láttam) azért még nem sértődöm meg. De azért igen hogy ezen kívül csak erős pistát tudnak adni a babgulyáshoz. Azon már nem is csodálkozom, hogy a fülem hallatára, a szomszéd asztalhoz ülő külföldi párnak fintorogva nem ajánlotta a babgulyást,inkább halászlét javasolt. ( mondjuk az jóval drágább, de utána magyaroknak rögtön volt babgulyás)
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Csóka Gergely véleménye
A mai napon, a biciklis tókerülés közepén, egy brutális nyári zápor után, totálisan elázva, sárosan, átfázva érkeztünk a csárdához. A személyzet fintor és fanyalgás nélkül invitált minket az étterembe. A kiszolgálás, az ételek és a pincérek kedvessége nyomán újult erővel sikeresen befelyezhettük a túrát. Hálás köszönetünk a hibátlan, házias ételekért és emberségért.
Domonkos Géza véleménye
Nagyon tetszett.
Nemes Eszter véleménye
Már több alkalommal voltunk a családdal, nagyon megvoltunk elégedve, minden szinten. Az ételek finomak, gyors kiszolgálás, tisztaság. Biztos, hogy visszatértünk.
Zalesné Zsoldos Edina véleménye
Ma voltunk ott a Nyugdíjas klubbal ! Nagyon tetszett a hely ,finom volt az ebéd ,udvarias a kiszolgálás aki teheti az menjen el megéri a látvány sem elhanyagolható ,ajánlom mindenkinek!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Jacsó Norbert véleménye
Rossz Hely.. Okoskodó Kiszolgálás.. Lassú, körülményes hely. Nem ajánlom senkinek!Ló trágya szag a teraszon egy óra múlva se kapod meg az Ételt amit rendelsz és még elnézést sem kérnek!!! 0 Pont
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Abádszalók
  3. Vendéglátás
  4. Czifra Csárda
Hovamenjek