Csigaház Kisvendéglő

8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla utca 1 (Hajóállomás)

  • Csigaház Kisvendéglő
  • Csigaház Kisvendéglő1
  • Csigaház Kisvendéglő2
  • Csigaház Kisvendéglő3
  • Csigaház Kisvendéglő4
  • Csigaház Kisvendéglő5

Bemutatkozás

A Csigaház Kisvendéglő Balatonföldváron, a Hajóállomáson található csodálatos kilátással a Balatonra és a kikötőre. Éttermünkben a hagyományos, magyaros konyha ételeit kínáljuk. A hét minden napján napi- és heti ajánlatokkal is várjuk vendégeinket, melyet panorámateraszunkon fogyaszthatnak el. 

Árlista

csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016csigahaz-kisvendeglo-balatonfoldvar-etlap-menucard-speisekarte-2016

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Csigaház Kisvendéglő

8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla utca 1. (Hajóállomás)

Telefon: 0036-30-591-90-88

E-mail: csigahaz.foldvar@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 07:00-21:00

Szombat - Vasárnap: 07:00-21:30

Vissza a lap tetejére
8

Értékelések eddigi átlaga

48 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Kiss Tina véleménye
Kedves mindenki!!! Ne haragudjon meg senki amit most irok,de látom a negatív kommenteket,hogy így a pincér meg úgy... Nos kérdezem én,hogy önök bele gondoltak abba,hogy a”tapasztalatlan és udvariatlan” pincérek min mennek át nap mint nap csak azért hogy önök jól érezzék magukat??? Nem 6-8 órát dolgoznak egy nap hanem 13-15 órát és szerintem hibázni emberi dolog... Az étterem amúgy egy nagyon jó helyen található és az ételek is finomak
Pintér Tímea véleménye
Nagyon szuper a hely és finom az étel
Gajdács János véleménye
Sosem írtam véleményt vendéglátóhelyről.ám itt annyira vérlázítóan fogadtak bennünket,hogy mindenképpen le kell írnom.Feleségemmel és gyermekeinkkel imádjuk a Balatont,ám Balatonföldváron most üdültünk először. .Sajnos egy kevésbé rátermett és korántsem emberbarát pincérnőt állított meg 9 éves kislányunk,aki a mosdót kereste.( Akinek több gyermeke van, ismeri a helyzetet: rohannának a lurkók a vízbe,ám az egyik éhes,a másiknak pisilnie kell hirtelen...)A pincérnő közölte,hogy csak egyedül náluk van mosdó!!! ,de csak akkor használhatjuk,ha ott fogyasztunk. .Az étlapot viszont nem akarták ideadni,nem is értettük miért,hisz sok szabad hely volt. Végül kiderült, -bár nem írták ki sehol-hogy fürdőruhában nem szolgálnak ki...persze a pólóm a kocsiban maradt...Ezért felálltunk és eljöttünk,ám ezt a kellemetlen szituációt sokáig nem fogjuk elfelejteni....Szerencsére rábukkantunk egy nyilvános vécére is és ebédelni is tudtunk...egész héten ...ám egy másik vendéglátóhelyen. Sajnálatos és szomorú,hogy munkaerő-hiány van és hogy ennyire nem kell a fizető vendég.
Somlay Gedeon véleménye
Kedves Gajdacs Janos! Fürdöruhaban nemm illik vendeglöbe menni. Ez kiiras nelkül is köztudott.
PETRA véleménye
Nagyon kedves személyzet, jó kiszólgálás. Köszönjük szépen.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Fekete Tiborné Bföldvár Újstrand u 7 30/2015/666 véleménye
Ma 11 óra 45-kor ebédeni szerettem volna,a Csigaház Kisvendéglőt találtam alkalmasnak, tekintve ,a z üzletvezetőt kb 18 éve ismerem. A felszolgáló hölgy közölte, egy kicsit várni kell mert az ebédeltetés kb 15- 25 perc múlva kezdődik. Mondtam nem baj, addig nézelődöm , olvasgatok.Italt nem kértem,majd a rendeléssel együtt választok. 12 órakor ismét érdeklődtem, lehet - e már rendelni-ismét nagyon udvariasan -közölték,sajnos sok a foglalás és kevesen vannak ,minden szállító egyszerre jött ,nem győzik! Megkérdeztem rakott kelt elvitelre kaphatok -e. az igen válasz után kéretem egy adagot -sok tejföllel-. A csalódás akkor ért mikor itthon melegítés után ebédelni szerettem volna de a z étel ízetlen, nyers volt. A káposztalevelek mintha akkor szedték volna a kertből!!!!!! Gondoltam elviszem de remélem így is elhiszik amit leírtam! A felszolgálók nagyon kedvesek,de az étel MA- kritikán aluli!!!!
Gajdács Pál véleménye
Nagyjából 1óra várakozás után kaptuk meg a megrendelt ételeinket, viszont a kacsacomb amellé, hogy át sem sült romlott is volt, de egy ún. Chef természetesen nem vette észre sütés közben, hogy bűzlik a hús. Ha családdal terveznek otthagyni 15+ ezer forintot, akkor ne ebben az étteremben tegyék. A kiszolgálók munkájával meg voltunk elégedve, viszont nem ajánljuk senkinek a helyet.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Szanyi Lívia véleménye
Maximális odafigyelés... Szuper hely, a kiszolgálás kiváló, az ételek finomak
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Balatonföldvár
  3. Vendéglátás
  4. Csigaház Kisvendéglő
Hovamenjek