Az Aranypince Vendéglő Gyöngyös belvárosában, a Kékes tér 1 szám alatt található, színvonalas étterem. A gyöngyösi Aranypince Vendéglő étlapján a magyar konyha klasszikus ételei mellett a nemzetközi válogatott finomságai közül is megtalálhatjuk a kedvünkre valót. Az Aranypince Vendéglő egész évben nyitva tart. Hétfőtől vasárnapig napi menüajánlatokkal várják a vendégeket, vasárnaponként svédasztalos étkezéseket is rendeznek. A gyöngyösi Aranypince Étterem kiválóan alkalmas rendezvények, esküvők lebonyolítására, de külső helyszínekre is tudnak teljeskörű étkeztetést biztosítani. Az Aranypince Vendéglőben Erzsébet utalvánnyal és SZÉP kártyával is fizethet.
ELŐÉTELEK
• Baconba tekert feta grillen ropogósra sütve 1090.-
• Tatárbeafsteak készre keverve vajjal, kerti javakkal tálalva 1990.-
• Rántott libamáj mézes gyümölcsraguval 1990.-
• Három sajt rántva, balzsamecetes salátával 1190.-
LEVESEK
• „Újházy "tyúkhúsleves 790.-
• Csontleves finommetélttel 550.-
• Bográcsgulyás 790.-
• Tárkonyos vadragu leves, cipóban tálalva 1250.-
• Jókai bableves 790.-
• Francia hagymaleves sajtos krutonnal 790.-
• Idény gyümölcsleves 550.-
• Rókagombás sajtleves füstölt tarjával 1090.-
• Brokkoli krémleves 690.-
SALÁTÁK- VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK
• Rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással 1300.-
• Diómorzsán sült camembert pikáns szilvamártással, 1450.-
párolt rizzsel
• Juhtúróval töltött gombafejek rántva, párolt zöldkörettel 1390.-
• Görögsaláta 1100.-
• Cézársaláta 1250.-
• Öntetek:
olasz
ezersziget
joghurtos kapros
tzatziki
HALAK, TENGER GYÜMÖLCSEI
• Grillezett vörös lazac filé
citromos, tejszínes mártással, grill zöldségekkel 2790.-
• Burgonyapehelyben sült pisztráng
petrezselymes burgonyával 2400.-
• Tonhal „Orly” módra, rozmaringos burgonyával 1890.-
• Harcsapaprikás, sült túrós csuszával 1790.-
SZÁRNYAS HÚSÉTELEK
• Parmezános vajjal töltött jércemell filé
kukoricapehely bundában, burgonyapürével 1690.-
• Roséra sült kacsamell narancsos meggy raguval,
jázmin rizzsel 3790.-
• Pulyka Cordon Bleu hasábburgonyával 1690.-
• Bazsalikomos csirkemell grillezett zöldségekkel,
jázmin rizzsel 1950.-
• Csirkemell „Tanyasiasan”, hasábburgonyával 1690.-
(baconnal, sajttal, hagymával töltve, rántva)
• Aszalt szilvával töltött, baconba göngyölt
csirkemell filé csőben sütve, mogyorómártással, krokettel 1890.-
• Csirkemell filé olajos magvakban sütve, körtepürével,
hercegnő burgonyával 1690.-
SERTÉS, MARHA HÚSÉTELEK
• Szűzérmék gazdaasszony kedvére (ressre sütött zöldségekkel)
a grillezett szűzön vegyes körettel 2190.-
• Erdei borda (sajttal, sonkával, vargányával töltve),
rukkolás burgonyapürével 2290.-
• Grillezett sertéstarja tejfölös sajtos tócsnival,
kerti salátával 2490.-
• Bélszín steak vargánya mártással, chips burgonyával 3950.-
• Vörösboros marhapörkölt, házi vajas galuskával 1390.-
Pince retro
• „Aranytál” 2 személyre (pulyka Cordon Bleu,
párizsi borda, grill csirkemell, rántott sajt,
rántott gomba, párolt rizs, hasábburgonya,
párolt zöldköret) 3200.-
• Fatál 2 személyre (2 szelet Pince borzas,
2 szelet Cigánypecsenye,
füstölt kolbász grillen, hasábburgonya, káposztasaláta) 3290.-
• Pince borzas (tócsni tésztában forgatott sertéskaraj),
fokhagymás tejföllel tálalva, rizi-bizivel 1590.-
• Serpenyőzött csülök, lilahagymás juhtúrós sztrapacskával 2690.-
• Erdei gombával gazdagított szarvas pörkölt, krokettel 2650.-
TÉSZTÁK
• Tejfölös gnocchi tüzes csirkemellel 1390.-
• Mákos nudli 850.-
• Sztrapacska (juhtúrós, tehéntúrós) 990.-
• Túrós csusza 890.-
• Bolognai spagetti 790.-
KÖRETEK
• Hasábburgonya 400.-
• Jázmin rizs 400.-
• Burgonya krokett, hercegnő burgonya 400.-
• Párolt zöldköret 400.-
• Petrezselymes burgonya 400.-
• Steak burgonya 450.-
• Hordó burgonya 450.-
SAVANYÚSÁGOK
• Káposztasaláta 400.-
• Házi vegyes csalamádé 400.-
• Csemege uborka 400.-
• Ecetes almapaprika 400.-
• Cékla 400.-
DESSZERTEK
• Somlói galuska „Aranypince” módra 590.-
• Túrógombóc édes tejföllel 600.-
• Gesztenyepüré igény romos meggyel 550.-
• Palacsinták (kakaós, ízes, fahéjas, túrós) 520.-
• Hátszegi palacsinta (barackos, túrós
almás, fahéjas vanília öntettel 600.-
GYERMEKÉTLAP
• Csibe nuggets barack kompóttal 700.-
• Egércsemege elgurult rizsgombóccal, tartármártással 700.-
• Nutellás palacsinta 700.-
Reméljük sikerült kedvére valót találni!
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
Gyöngyös,
Kékes tér 1
2017. 02. 06 – 02. 12.
Ételeink naponta friss alapanyagból készülnek!
Jó étvágyat kívánunk!
HÉTFŐ:
Leves: Zöldborsóleves
A menü: Paradicsomos káposzta, köményes sertéssült
B menü: Pulykamell „Erdészné” módra, szarvacskatészta
KEDD:
Leves: Zöldséges laskaleves
A menü: Rántott tengeri halfilé, majonézes burgonyasaláta
B menü: Grillezett csibecsíkok lilahagymás tejfölmártással,
párolt rizs
SZERDA:
Leves: Fűszeres gyöngybableves kolbásszal
A menü: Farsangi fánk, barack ízzel
B menü: Zúzapörkölt, tarhonya, savanyúság
CSÜTÖRTÖK:
Leves: Grízgaluskaleves
A menü: Töltött káposzta
B menü: Jércemell „Marco Polo” módra, párolt zöldköret
PÉNTEK:
Leves: Tejfölös-tárkonyos zöldbableves, répával
A menü: Csőben sült sajtos-tojásos karfiol
B menü: Cigánypecsenye, sült kockaburgonya, savanyúság
SZOMBAT:
Leves: Burgonya krémleves pirított baconnal és
pirított zsemlekockával
A menü: Bolognai makaróni
B menü: Ágika kedvence, párolt rizs
VASÁRNAP:
Leves: Kertészlány erőlevese
A menü: Lecsós csirkepörkölt, kapros-túrós csusza
Citromos tekercs
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!