Mikes Étterem

8600 Siófok, Petőfi sétány 28

 • Mikes Étterem
 • Mikes Étterem1
 • Mikes Étterem2
 • Mikes Étterem3
 • Mikes Étterem4
 • Mikes Étterem5
 • Mikes Étterem6
 • Mikes Étterem7
 • Mikes Étterem8
 • Mikes Étterem9

Bemutatkozás

A Mikes Étterem Siófokon, a Petőfi sétányon található, a Balatontól 150 méterre, a szabadstrandnál.

Étlapunkon, mind a nemzetközi konyha és a magyar konyha ételeit megtalálják.  

Éttermünkben lehetőség van meccsnézésekre, kisebb rendezvények lebonyolítására is. 

Elérhetőség

Mikes Étterem

8600 Siófok, Petőfi sétány 28.

Rucz Attila

HMCard rendelés:

0036-30 422-03-71

Telefon: +36-20-98-31-384

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap: 10-23h

Vissza a lap tetejére
7.9

Értékelések eddigi átlaga

54 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Türelmes pár véleménye
2 órát kellett várni a vacsorára mire kihozták. Állandóan azzal nyugtattak, hogy még 5 perc. Mikor mondtuk, hogy még 5 percet várunk és elmegyünk, na akkor kihozták az ételt. Senkinek nem ajánlom ezt az éttermet.
Ételek/italok
Ár/Érték
Helyszín
Személyzet
Kifogásoló véleménye
Összességében egy jó hangulatú étterem.. A nyitott épület belső része dohányzó külső része nem ez alapból egy kicsit fura. Személyzet kedves, figyelnek a vendégekre..bár a mi pincérünket épp megviccelték munkatársai és csak harmadszorra sikerült elég és megfelelő étkészletet hozni. A levesek nem olyan lenyügözően finomak, de egy hűvös nyári este kellő hatást ért el a forró csontleves. A főételek nagy választékban találhatóak az étlapon, adagra megfelelő méret. Köretek rendben, sültburgonya kicsit túlsütött,teljesen sótlan. Húsok finomak, nem túl sütöttek, frissek. Gorgonzola mártásuk bőven megállja a helyét. Kellemes kis hely, kicsit túl árazott.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Krisztina véleménye
Finom ételek ár érték arányban is jó. Külön köszönet Reginának a csodálatos és profi kiszolgálásért.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Egy dühös család véleménye
A Bolonai makarónin nem volt sajt ami számomra elég furcsa.A hús rágos volt,a sült krumpli égett.A tészta sótlan volt a csontleves pedig egyenesen rossz volt.Ez nem egy éttermi szint.Nem ajánlom senkinek.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Kovács Tünde véleménye
Fertelmes.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Braun András véleménye
Július 5-én tértünk be egy menü elfogyasztására a feleségemmel.A menü:paradicsom leves és rántott szelet hasábburgonyával volt.Az ára 2250 ft volt.A felszolgáló hölgy nagyon kedvesen és gyorsan felvette a rendelést(igaz rajtunk kívül még két asztal volt foglalt.Elég gyorsan megérkezett az első fogás a leves,ami kb a dobozos sűrített paradicsom kissé fűszerezett és botmixerezett változata volt,(a kanál megállt benne)!!!A hölgy próbált javítani a helyzeten hogy visszaviszi és feljavítják,de erre nem tartottunk igényt.A második fogás sem érte el a minimumot.Az a "szakács" aki ilyen kaját kiad a kezéből az mindenre képes!!Egy háziasszony sem tenne ilyet senki elé mert ez szégyen!Javaslom az okj-s továbbképzést vagy inkább vonuljon vissza ebből a szakmából!!!Braun András
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Slivenszkynè Tallai Henriett véleménye
Csak ajánlani tudom.Ha lehetne 10 csillagot adnék ,udvarias kiszolgálás , kiváló ételek ,szuper árak.
Középkorú párok véleménye
Olvastam a véleményeket, s nem értettem,hogy a többség miért ilyen negatív .... Hát mi is csatlakozunk a csapathoz. Nem is tudom leírni a csalódottságunkat. Többször voltunk már az étteremben, a két év alatt is sajnos érezhető volt a színvonal csökkenés. A tegnapi vacsoránk az minősíthetetlen... Túlárazott,íztelen s a fizetésnél még át is vertek. A véleményünk: messze elkerülendő !!!
Az Erik véleménye
Összességében nem is tudom mit írjak..barátaimmal tértünk be ebbe az étterembe. A levesek nagyom finomak voltak DE a főételek borzalmasak, párommal mustáros csirkét ettünk amin kicsit nagyom túl volt tolva a szósz majdnem rosszul lettünk a végére annyira édes és mustáros volt. Testvérem marhapörköltet evett aminek annyi köze volt a marhához mint bajai halászlének a szegedihez (mind kettő finom). Komám grill tálat evett ahol a steakből szinte csurgott a vér. A végén rendeltünk jeges kávét amiből egy parókát simán lehetett volna készíteni annyi haj volt benne . Ja és a végére olyan vakon volt a pincér mint a tejüveg. Ide sem kell többet jönni.
Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Siófok
 3. Vendéglátás
 4. Mikes Étterem
Hovamenjek