• Orchidea Apartman
 • Orchidea Apartman1
 • Orchidea Apartman2
 • Orchidea Apartman3
 • Orchidea Apartman4
 • Orchidea Apartman5
 • Orchidea Apartman6
 • Orchidea Apartman7
 • Orchidea Apartman8

Fizetési módok

Szálláshely szolgáltatásai

Közeli helyek

0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Bemutatkozás

Veszprém megyében helyezkedik el Várpalota, amely a csodás Dunántúlon található. Számos nevezetességgel rendelkezik, közülük legkiemelkedőbb a Várpalotai vár, amely minden évben rengeteg turistát vonz ide, hiszen hatalmas építmény, megannyi történelmi látványossággal. Ezen kívül több vár romot is megtekinthetünk egy izgalmas kirándulás vagy túra keretében, ilyen például a Bátorkő-Pusztapalota várának romja is. Minden évben kiváló programokat rendeznek, amelyekre érdemes ellátogatni, ilyen például a Történelmi várjáték, de ezenkívül még csodás múzeumokat és bemutatótermeket is találhatunk itt. 

Ha maximális nyugalomra vágyik remek választás lehet a Várpalota központjától negyed órányira található Orchidea Apartman, amely rendkívül nyugodt környezetben a Bakony lábánál várja kedves vendégeit. Összesen 4 személy részére tud kényelmes elhelyezést biztosítani, de pótágyon plusz 2 fő is elhelyezhető. Az apartmanban 2 db hálóteret találhatunk az egyikben 4 főt a másikban 2 főt tudnak elhelyezni szimpla, illetve emeletes ágyakon. Nagyon jól felszerelt, minden szükséges eszköz biztosítva van benne, ami ahhoz kell, hogy maximális komfortban, otthonosan tölthessék szabadságukat. Konyhájában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző és minden egyéb kellék biztosított. Igényes, tiszta fürdőszobával is rendelkezik, amelyben fürdőkád lett kialakítva. A szobákban ingyenes televízió és internethasználat biztosítja a szórakozást, így rossz idő esetén sem unatkoznak vendégeik. 

Kiváló fekvésének köszönhetően minden fontosabb nevezetességet, látnivalót könnyedén elérhetünk, ilyen például a Gaja-szurdok, a Római fürdő, a Poós malom vagy a Nagy-kőbánya is. Izgalmas és változatos lehetőségeket biztosít az ideutazó vendégeknek, garantáltan nem fognak unatkozni. A szálláshelytől nem túl nagy távolságra megtalálhatjuk a Thury-várat, a Bátorkő várat vagy a Zichy-kastélyt, amely szintén figyelemre méltó történelmi emlékeket tár látogatói felé. Amennyiben a Balatonra is elutaznának, mindössze 17 kilométeres távolságban megközelíthetik Balatonfűzfőt, ahol változatos programokban lehet részük, mint például a Serpa Kalandparkban tett látogatás vagy a Bob Szabadidőparkban történő száguldás a csodás táj kíséretében.

Online Szállásfoglalás

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Orchidea Apartman

Várpalota,
Bakony utca 17

Foglald le szállásod most!
Használd Online rendszerünket
Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Vélemények

Borsodi Istvanne véleménye
Foglaltunk az orchideaba varpalota bakony ut 16 ba januar 18 tol 22.eig es azt szeretnem lemondani nem megyunk majd egy kesobbi idopontban. Koszonettel Borsodi Istvanne.
Borsodi Istvanne véleménye
L

Szolgáltatások

Szálláshely szolgáltatásai

Fizetési módok

Közeli helyek

Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Várpalota
 3. Szállás
 4. Orchidea Apartman
Hovamenjek