Érd / Pizzéria

Találatok száma: 6 találat Érd településen
Vencel Vendéglő és Pizzéria Érd

Vencel Vendéglő és Pizzéria Érd

Érd

A Vencel Vendéglő és Pizzéria Érden található a Napsugár utca 3 alatt. Éttermünk a magyar konyha remekeire szakosodott, melyeket házhoz is szállítunk egész Érd területén. Rendelését online is leadhatj...

Érd, 2030 Érd, Napvirág u. 3.
Megnézem
Pizza Karaván Érd

Pizza Karaván Érd

Érd

Minőségi pizzák széles választéka vár Téged is Érden, a Diósdi út 51. szám alatt a Pizza Karavánnál. Fogyaszd helyben vagy rendeld házhoz kedvencedet, melyet bankkártyával vagy Utalvánnyal is fizethet...

Érd, Diósdi út 51.
Megnézem
Gasztro Csehó Romkocsma

Gasztro Csehó Romkocsma

Érd

Egy igazi romkocsma vár Érden, a Gasztro Csehó Romkocsma. Ízletes ételek és pizzák széles választéka, melyeket meg is rendelhetsz, az Gasztro házhozszállítja.

Érd, Budai út 19.
Megnézem
Kebab City

Kebab City

Érd

Ha szereted a török konyhát Neked is ott a helyed, Érden a Bajcsy-Zsilinszky út 144. szám alatti Kebab City-ben. Látogass el hozzájuk vagy rendelj házhoz és pillanatokon belül kiszállítják Neked!

Érd, Bajcsy-Zsilinszky út 144.
Megnézem
Pizza Casa Érd

Pizza Casa Érd

Érd

A Pizza Casa Érd, Napvirág u. 3. szám alatt várja kedves vendégeit, ahol mindig minőségi hamburgereket, pizzákat és sülteket kóstolhatunk. Ha megéheztél rendeld házhoz kedvencedet!

Érd, Napvirág u 3.
Megnézem
Kocka Pizza

Kocka Pizza

Érd

Érd, Vörösmarty Mihály u. 7. szám alatt várja kedves vendégeit a Kocka Pizza. Különleges pizzákat kérhetsz, különleges feltétekkel, amelyeket fogyaszthatod helyben vagy meg is rendelheted otthonodba.

Érd, Vörösmarty Mihály utca 7.
Megnézem
  1. Főoldal
  2. Érd
  3. Pizzéria
Hovamenjek