Benkó Zoltán Szabadidő Központ

6000 Kecskemét, Nyíri út

  • Benkó Zoltán Szabadidő Központ
  • Benkó Zoltán Szabadidő Központ1
  • Benkó Zoltán Szabadidő Központ2
  • Benkó Zoltán Szabadidő Központ3
  • Benkó Zoltán Szabadidő Központ4
  • Benkó Zoltán Szabadidő Központ5

Bemutatkozás

A Benkó Zoltán Szabadidő Központ Nyíri úti bejárata előtt könnyen parkolhatnak látogatóink. Közvetlenül jobbra a bejárattól, még az utca fronton láthatóak futóútvonalaink, mely sok sportolni vágyót csalogat létesítményünkbe.

A belépő évek óta 100,- Ft. A gyerekeknek nem kell fizetni. (14 év alatt ingyenes a belépés) Az összeget, mindenkor a Szabadidő Központ fejlesztéseire fordítjuk. A bejárattól egyenesen haladva rögtön a gyerekeknek kedveskedünk, a Domb tövénél európai szabvány szerint kialakított játszótér kellemes kikapcsolódást nyújt a családoknak.
A játékban kifáradt gyerekek, és az őket kísérő szülők megpihenhetnek közvetlenül a játszótér mellett a tájba simuló Domb Büfé asztalainál.
A Büfé márciustól április végéig péntek-szombat-vasárnap 10:00-18:00-ig várja a Szabadidő Központ látogatóit.
Szendvicsekből, rágcsiból, cukorkából, csokiból, és többféle üdítőből választhatnak vendégeink.

A Benkó Zoltán Szabadidő Központ Domb felőli oldalán a játszótér közelében bográcsozásra, sütögetésre kialakított hely került kialakításra, ahol nagyobb társaságok is kényelmesen elférnek egy jóhangulatú, magyaros ízvilágú közös piknikre.

Volt már nálunk házassági évforduló, eljegyzési piknik, bográcsozós legénybúcsú.
Azért, hogy kényelmesen lehessen elférni a fedett bográcsozónál, erre a területre előzetes bejelentkezés szükséges a Szabadidő Központ számán.

Látogatóink figyelmébe ajánljuk a több helyen 4-6-8 személyre kialakított bográcsozásra, sütögetésre alkalmas helyeinket is.

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a bográcsozó tűzgyújtási tilalom esetén nem használható!
A bográcsozók használatát az alábbi telefonon: +36-20/282-11-28 kérjük mindenkor jelezni.

A Benkó Zoltán Szabadidő Központban aki veszi a fáradtságot, és felsétál a 49 m magasba, a Domb tetején 2 távcsővel is pásztázhatja Kecskemétet. A város főterén álló templomtornyok jól láthatóak tiszta időben. A majd félszáz méter magasból (160 m tengerszint feletti magasság) Kecskemét panorámája terül elénk.
Az elénk terülő látvány mellett egy különleges atmoszféra is elragadhat bennünket.

A Domb tetején található a szerelmesek fája is, melynek legendája szerint 4 Arkangyal vigyáz a Dombra és a városra. Aki a szerelmesek fáját megkerüli házasságkötése előtt a párjával kézen fogva, örökké együtt marad szeretetben, békességben.

A Szabadidő Központ remek kikapcsolódások színhelye:
- horgászoknak
- sétálóknak
- családoknak
- futóknak.

A kültéri fitnesz eszközökkel azok is edzhetnek, akik nem feltétlenül az erősebben megmozgató sportokat kedvelik. Eszközeink kiválóan alkalmasak a kellemes, átmozgató edzésekre. Ajánljuk azoknak, akik nem a megterhelőbb futást választják, inkább csak lazább, fittségre vágynak sétájuk során. A park úgy lett kialakítva, hogy sérülésmentesen tudja mindenki használni a gépeket. Természetesen az ideális az, ha a fitnesz eszközök használata előtt mindenki egy kis bemelegítő gyakorlatot végez. A kellemes tornához a friss levegő a bónuszunk. Javasolunk pár guggolást, törzsforgatást, törzshajlítást a gépek használata előtt.

A természetet, a sétát kedvelőknek szeretnénk ötletet adni, hogy sétáljanak át a hátsó helyi jelentőségű természetvédelmi területünkre is, ahol különleges madarak, védett kisállatokkal is találkozhatnak.

Kérjük, hogy a békákat, madarakat, gyíkokat, a Szabadidő Központ területén lévő állatokat ne bántsák.

Sétaútjaink nyugtató és kellemes hatása a mai rohanó világban minden látogató számára felüdülés és kikapcsolódás lehet.
A gyerekek szívesen futkároznak, találják meg a vakond túrásokat, és fedezik fel a park szépségeit, növényeit, apró rovarokat.
Bizton állíthatjuk, hogy egy nagy séta után nem lesz baj az esti alvással.

A nordic walking kedvelői is megtalálják a számukra legkedvezőbb utirányokat a területen.

Vizeinket a pecások egyre nagyobb számban látogatják, tavaly több mint száz bérletesünk volt már, és ez a szám csak gyarapodni látszik. Az ország minden részéből érkeznek hozzánk a halak vadászai. A rendszeres haltelepítésnek köszönhetően egyre szélesebb körben terjednek remek adottságaink és méretes halainknak köszönhetően.

Több mint 80 kialakított horgász állás van vizeinken és évente 5-6 alkalommal kerülnek megrendezésre horgász versenyek. Facebook oldalainkon ezekről rendszeresen hírt adunk.

A Hírös Sport Nonprofit Kft. üdvözli és szeretettel várja Önöket a Szabadidő Parkban.

Élmény mindenkorra!

Elérhetőség

Benkő Zoltán Szabadidő Központ

6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 7

(Nyíri úti bejárat)

Telefon: 00 36 20 282 11 28

Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Élmény

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Élmény

Vélemények

Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Kecskemét
  3. Szabadidő
  4. Benkó Zoltán Szabadidő Központ
Hovamenjek