Palace Dance Club

8600 Siófok, Deák Ferenc sétány 2

 • Palace Dance Club
 • Palace Dance Club1
 • Palace Dance Club2
 • Palace Dance Club3
 • Palace Dance Club4
 • Palace Dance Club5
 • Palace Dance Club6
 • Palace Dance Club7

Bemutatkozás

Ha nyár, akkor Balaton.

Ha Balaton, akkor Siófok.

Ha Siófok, akkor Palace Dance Club - 20évesen a legjobb bőrben! :)

Siófok és a Palace neve mára összefonódott, mi több, fogalommá vált a balatoni nyárban. Az Ezüstparton épült komplexum területén évente 300.000 vendég fordul meg, zömében napsütést élvező fiatalok, akik a Palace Dance Clubban pihenik ki az egész éves hajtás fáradalmait...

Méghogy pihenik! Az idén húszéves Palace minden nap ünnepel, lustulás helyett csakis buli, szórakozás, djk, belevaló pasik-csajok, vidám percek várnak mindenkit a klubban! A pihenés idén nem más, mint önfeledt party a köbön! Mondjuk a huszadikon.. :)

A kétszintes, számtalan belső pulttal rendelkező, 3000 férőhelyes klub az elektronikus zene valamennyi válfajának rajongótáborát messzemenően kiszolgálja; mi több, a jubileum alkalmából abszolút megújult berendezéssel, színekkel, és stílusos eleganciával várja vendégeit! Ahogy az elmúlt években, úgy idén is a világ legkedveltebb lemezlovasai jönnek hozzánk a nyáron: Sander Kleinenberg, Danny Howells, Gui Boratto, Sultan, Matthew Dekay, Cascada... - mind velünk ünneplik a huszadik évfordulót!

A minőségi klubélet és egyben tömegeket megmozgató, house-ra, funky-ra vagy akár R'n'B-re épülő hétvégi programok mellett a Dance Club hétköznap is tárt kapukkal nyújtja kínálatát: heti rendszerességgel Habpartyn, All you can drink bulin, Frei Bier & Sangria Party-n vagy épp Single Partyn indulhat útjára a féktelen jókedv. 

Az idén 20. évébe lépő Palace Dance Club presztízs a nyárban. Miért épp Te hagynád ki életed legbulisabb élményeit? Gyere és élvezd jobban, mint új korában!

Nyitva:06.19-08.29., előtte alkalmanként is nyitva!

Naponta 22-05h vagy amíg jól érezzük magunkat! :)

Elérhetőség

Palace Dance Club

8600 Siófok-Ezüstpart, Deák Ferenc sétány 2

Telefon: • 06 84 351 295 • 06 84 350 698 • 06 30 200 88 88 (info vonal)

Vissza a lap tetejére

Aktuális

 

Finom, mégis vérforraló erotika kóstolására vágyó férfiak állomása a Palace Erotic Bar. A már korábban is puhán szexi hangulatáról ismert második emeleti Kánaán a huszadik évforduló alkalmából minden eddiginél izgalmasabb kialakítást kap: fülledt, mégis elegáns hangulatú környezet, kultúráltan szeparált 'privé' helyiségek, válogatott táncoslányok, lazító zene, mámoros hangulat garantálják a páratlan élvezeteket.

'Ki egyszer belépsz, hagyj fel minden reménnyel!' - idézhetnénk Dante-t, ám ez esetben nem a Pokol és a Purgatórium, hanem csakis a Mennyei Örömök számítanak. Igaz, mindez Pokoli tűzzel, és Purgatóriumba való kísértéssel jár... De Te tutod, mi a JÓ neked...! Minden szónál többet ér a látvány. Gyere és dönts, megéri-e egy éjszakára elveszíteni a lelked...?

 Nyitva: 06.19-08.29., előtte alkalmanként is nyitva!

Ráadásul az sem kérdés, hogyan juss el hozzánk, hiszen erre két javaslatunk is van:
Felszállhatsz Siófok központjában a Víztorony elöl induló ingyenes Palace-buszra, mely este 9-től óránként közlekedik a Víztorony és a Palace között.

De jöhetsz akár az Aranypartról is, a Palace Café-tól vagy Palalce Beach Bartól ugyancsak ingyenes Palace mini-buszokkal a buliba. Sőt, ezek a kisbuszok afféle cirkálóként közlekednek egész éjjel keresztül-kasul a városon, tehát ha meglátsz egyet, nyugodtan intsd le, biztosan felveszünk!

Az idén 20. évébe lépő Palace Dance Club presztízs a nyárban. Miért épp Te hagynád ki életed legbulisabb élményeit? Gyere és élvezd jobban, mint új korában!

Vissza a lap tetejére
10

Értékelések eddigi átlaga

4 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Hangulat

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Hangulat

Vélemények

Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Siófok
 3. Szórakozás
 4. Palace Dance Club
Hovamenjek