Siren Bár Night Club

8600 Siófok, Petőfi sétány 14/B

  • Siren Bár Night Club
  • Siren Bár Night Club1
  • Siren Bár Night Club2

Bemutatkozás

A Siren Night Club Siófokon a híres Petőfi sétény folytatásánál várja kikapcsolódni vágyó vendégeit. Legénybúcsú, céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk!

Elérhetőség

Siren Bár Night Club

8600 Siófok, Petőfi sétány 14/B

Telefon: 00 36 30 627 51 20

Nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap: 21 - 06h

Vissza a lap tetejére
5.3

Értékelések eddigi átlaga

99 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Hangulat

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Hangulat

Vélemények

Csordás György véleménye
Nagyon jó hely,Rendesek a csajok,és Kedvesek. ;) Azt szeretném megkérdezni,hogy a szőke hajú hölgynek mi a vezeték neve? Valamilyen Magdi azt tudom,csak nem tudom milyen... :/ Köszi a választ!
Horváth nikoletta véleménye
Nagyon jo volt
Horvath nikoletta véleménye
Jani
Mike véleménye
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy nagyságrendileg milyen árakkal számoljunk?( belépő, fogyasztás stb..) Pár hét múlva odalátogatnánk egy legenbúcsús csapattal. Nagyon szimpatikusnak találom a helyet a leírás alapján. :)
Lévai Norbert véleménye
Egy kalap szar a hely, nem akartam így megnyilvánulni, de lehúztak nem kevés pénzzel, haverunk duplán fizetett, két "táncos" lány volt, sértegetésen kívül sok mindehez nem értettek, ajánlom ha hányingerrel akarnak távozni, akkor felettébb jó lehetőség. :)
Gera Gergely véleménye
Faszom tele volt nekem dörgölte a nagy hasát a cigány nő aztán elfutottam és meg kérdezte hogy hova szökök. Lehúztak 9000 forinttal. A szőke nő szerintünk csöcsös férfi mert akkora háta volt mint egy kettes szekrény. Rá csaptak haverom seggére meg meg fogták a faszát. Vissza mentünk a szállásra depressziósan és meg mostuk magunkat. Úgyhogy rossz élmény köt e helyhez. Kapjátok be!
Wei Miki véleménye
Arra jutottunk,hogy elmegyünk végre egy jó helyre, de ezt az érzést nem kívánjuk senkinek ! Az első kérdés az az volt, hogy kell e pina ?kérdezés nélkül felhuzta a gádzsi a szoknyáját és kerázta magát! Hánytam el magam tőle...2méter magas 2méter széles... kimentünk azt mondja hová szöksz,hát tényleg több mint 10eve ura van aztán ilyen gyászhalmokat tudnak csak leelleni ezek is ahogy látom mást is lehúztak ha a családi nem elég...!! A csöcsös negró volt a legjobb de nembaj csak a képeket le kellene cserélni a bejárati ajtónál mert a képen nem gibbonok vannak.. egyszerűen undorító nem lepődtem volna meg ha a cucunak is Fasza lett volna nem ajánlom a helyet!! Tapasztalt vélemény! Üdv miki..!
BigBotond véleménye
A paradicsomlé is szar..
Köcsög91 véleménye
Nagyon jó hely, szépek a lányok, nagyon kedves kiszolgálás, egy kacsalábon forgó kastély..Na de komolyra fordítva a szót, életem egyik meghatározó élményét nyújtotta ez a páratlan “szórakozóhely”! Távozást követően mély depresszió, hatalmas csalódás, kiábrándultság szavakat használnám a lelki állapotom jellemzésére. Ha van egy haverod akivel ki akarsz kibaszni, esetleg a párodnak szeretnél egy kibaszott kellemetlen élményt ez a te helyed, látogass el! Ez maga a pokol, a téboly egy szájbatekert rémálom...jó szórakozást kívánok mindekinek!
Kálmi véleménye
Hát ezeken a kommenteken szakadunk 3-an
faszkorbacs véleménye
mivanitt hat sirok ugy nevetek mik ezek a kommentek

Közeli szórakozóhelyek

Palace Dance Club

Palace Dance Club

Távolság: 3,3 km
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Siófok
  3. Szórakozás
  4. Siren Bár Night Club
Hovamenjek