Pásztor Apartman

5600 Békéscsaba, Pásztor utca 20

  • Pásztor Apartman
  • Pásztor Apartman1
  • Pásztor Apartman2
  • Pásztor Apartman3

Fizetési módok

Szálláshely szolgáltatásai

Közeli helyek

Bemutatkozás

Pásztor Apartman Békéscsaba 

Békéscsaba,Békés megye gazdasági-földrajzi központja és székhelye. Mérete alapján Magyarországon középvárosnak, európai szinten kisvárosnak tekinthető. A Békéscsabai járás és a Viharsarok központja, hazánk 17. legnépesebb városa. Első írásos említése 1332-ből származik. A török időkben elpusztult, így teljesen újra kellett telepíteni. Az egykoron „Európa legnagyobb falujának” nevezett város mára rendezett, városias külsejű településsé vált. A város méltán híres gasztronómiai különlegességeiről és rendezvényeiről, például a hungarikumnak számító csabai kolbászról és az erre alapozott fesztiválról. Ugyancsak itt rendezik meg Magyarország leglátogatottabb sörfesztiválját is.

A békéscsabai városközponthoz nem messze, a Lencsesi lakóparkban, kellemes zöldövezetben található ez a szállás. Egy háromszobás társasházi lakás, melyhez egy fürdőszoba és egy WC tartozik. A ház melletti parkolót ingyenesen használhatják az itt megszálló vendégek. Az apartmanban összesen 6 fő kényelmét tudják biztosítani. 

Árpád Gyógy- és Strandfürdő 1.7 km

Ingyenes parkolási lehetőség

Apartmanok száma: 1 db

Férőhelyek száma: 6 fő

Beszélt nyelvek: Magyar

Online Szállásfoglalás

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Pásztor Apartman

Békéscsaba,
Pásztor utca 20

Foglald le szállásod most!
Használd Online rendszerünket
Vissza a lap tetejére
2

Értékelések eddigi átlaga

3 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Tisztaság
Szolgáltatások

Vélemények

Középkorú házaspár véleménye
Ma jöttünk haza a konyha retkes a hűtő a mikró retkes a tányérok ragadnak. 3-rom szobára van 1 fürdő és 1 WC ami tisztának nem mondható az egész házba kellemetlen szag van. Fűtés nemkapcsolta be hideg van a házba az ablakon sötétítő nincs, az ajtókon nincs függöny minden szobába belehet látni. A villanykörték többhejen kívánnak véve, a szobába kilazitva hogy minél kevesebb áramot használjon a vendég. A tv katasztrófa fél óra mire bejön a kép. Szönyeg nincs a takarítás nulla a tulaj arrogáns. Szóval soha többet nem megyünk oda.
Szolgáltatások
Tisztaság
Személyzet

Szolgáltatások

Szálláshely szolgáltatásai

Fizetési módok

Közeli helyek

Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Békéscsaba
  3. Szállás
  4. Pásztor Apartman
Hovamenjek