Pizza Di Casa Dunaújváros

2400 Dunaújváros, Vasmű utca 9

  • Pizza Di Casa Dunaújváros
  • Pizza Di Casa Dunaújváros1
  • Pizza Di Casa Dunaújváros2
  • Pizza Di Casa Dunaújváros3

Bemutatkozás

A Pizza Di Casa franchise Dunaújvárosban is azért dolgozik, hogy te mindig a legfrissebb, legfinomabb pizzát kapd, bármikor is rendelsz tőlünk. Pizzáinkat Dunaújváros egész területén házhoz szállítják futárjaink. A pizzákon kívül hamburgerekkel, frissensültekkel, desszertekkel és napi menüvel is kínálunk téged. Erzsébet utalvánnyal, bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethetsz, csak jelezd előre az ételrendelésnél. Dunaújvárosi üzletünkön kívül megtalálod a Pizza Di Casa pizzáit Mosonmagyaróváron, Pécsett, Zalaegerszegen, Debrecenben, Szombathelyen, Kaposváron, Szegeden és Sopronban is!

Elérhetőség

Pizza Di Casa Dunaújváros

2400 Dunaújváros, Vasmű utca 9.

Telefonszám: (25) 409 009

Nyitva tartás

H-Cs: 10:30 – 21:45

P-Szo: 10:30 – 22:15

V: 10:30 – 21:45

Vissza a lap tetejére
2.7

Értékelések eddigi átlaga

12 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Gábor véleménye
Nevetséges, hogy bármit írok oda a megjegyzés rovatba, figyelmen kívűl hagyják, és valahogy nincs kedvem visszaküldeni az ételt, amikor 2 órát várok rá.. Kabaré az egész hely!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Patrik véleménye
Szörnyű!!! Soha többet nem rendelek innen. 2 óra alatt érkezett meg az étel, ami minősíthetetlen volt. Az összes étel hideg a négy palacsinta pedig nyersen érkezett. Ezek után felhívtam őket panaszkodtak, hogy nincs kapacitásuk és a netpincér miatt nem tudnak jelezni, hogy késni fognak de igérték, hogy a nyers palacsinta helyett küldenek egy újat. Az azóta sem érkezett meg.
Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Dunaújváros
  3. Vendéglátás
  4. Pizza Di Casa Dunaújváros
Hovamenjek