Saloon Pizzéria

6000 Kecskemét, Akadémia körút 69

 • Saloon Pizzéria
 • Saloon Pizzéria1
 • Saloon Pizzéria2
 • Saloon Pizzéria3
 • Saloon Pizzéria4
 • Saloon Pizzéria5
 • Saloon Pizzéria6
 • Saloon Pizzéria7
 • Saloon Pizzéria8

Bemutatkozás

A Saloon Pizzériát 1996. január 25-én nyitottuk meg 30 fő férőhellyel. 2000-től 2009-ig folyamatos bővítések eredményeként elértük a 130 fő férőhelyet.

  Korábbi pizzakínálatunk mára jelentősen kibővült, valamint többféle grillétellel, vegetáriánus ételekkel és ételkülönlegességekkel egészült ki. Italkínálatunk a minőségi boroktól a pálinkáig széles skálán biztosít választási lehetőséget vendégeinknek.   Mára pizzériánk kedvelt találkozóhellyé nőtte ki magát, továbbá sokan igénylik termeinket üzleti tárgyalások lebonyolítására . Szintén vendégeink kényelmét szolgálják elkülönített dohányzó és nemdohányzó termeink, melyekhez külön-külön mosdókat is biztosítunk.   Nyitás óta vasárnaponként 20% árengedményt adunk ebédhez, valamint további családi kedvezményekkel is igyekszünk a hozzánk ellátogatók kedvében járni.   Futárszolgálatunk házhoz szállítja ételeinket.

Árlista

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

 Saloon Pizzéria

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 69.

Telefon: 0036-76 / 495-437

Web: www.saloonpizzeria.hu

Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-24h

Vasárnap: 10-23h

Vissza a lap tetejére

Aktuális

Menü

Hétfőtől-Péntekig 11.00-15.00

1 csésze leves, 1 pizza 20cm

LEVES(csésze)

- ZÖLDSÉG

PIZZA

- GOMBÁS

- SAJTOS

- SONKÁS

- VEGYES

- HAGYMÁS

- CHICKEN

- VEGETÁRIÁNUS

Vissza a lap tetejére
7.9

Értékelések eddigi átlaga

50 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Tóth Gabriella véleménye
Klasszikus hely! Mindig tudja amiért betérünk!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Vani véleménye
Sajnos a hely hangulatát el rontja a pincérek vihogása. Várni kell hogy fizetni tudjon az ember holott a vendég látja hogy csoportosan ülnek egy asztalnál.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Tóth Bettina véleménye
Az ételek finomak, a kiszolgálás átlagos. Gyakran jártunk ide, a múltkori esetig. Felháborító volt, ami múltkor történt velünk. Telefonon rendeltünk ételt, gondoltuk elvitelte kérjük, mert az ikreink is velünk voltak, de éppen elaludtak mire az étteremhez értünk. A férjem kedvesen jelezte, hogy szeretnénk az előre megrendelt ételt mégis az étteremben elfogyasztani, fizeti ha ez plusz költség, meg a dobozdijat, mindent. Közölte a pincér bunkón, hogy nem ülhetünk le, mert kész a kaja meg hogy nem kaphatunk előbb ételt, mint aki 30 perce kint vár. Hozzáteszem az étterem félig sem volt tele, nem csúcsidőben mentünk, plusz kétlem hogy ha valaki pl 3 órára rendel kaját, és 3ra jön annak is 4kor hoznak kaját.. Konkrétan majdnem ki lettünk dobva, hogy menjünk, de ott nem ehetjük meg. Úgyhogy a hely színvonaláról ennyit...
Vidéki Andrea véleménye
Ételek nagyon finomak
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Dobos Ádám véleménye
Nehéz mit mondani. Ott van 100 éve folyamatosan tele. Valahol érthető valahol nem! Ételek kiadósak de átlagosak! Árak kedvezőek, kiszolgálás közepes! Valamiért a hely hangulata mindig eléri, hogy benézzünk egy kajcsira! Valószínűleg ezután is így lesz! Azért könyörgöm: Valami vidám taplra esett személyzetet kukázzatok már elő!
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Fazekasné Kis Ilona véleménye
Nagyon tetszik a ropogós csülök,ahogyan ott készítik, nagyon finoman!!!
Szabó Norbert véleménye
Tisztelt pizzeria! Próbáltam rendelni önöktől 2pizzát a mercedes 5ös kapuhoz, és azt a választ kaptam, hogy 5000+500kiszállítás! Úgy gondolom hogy ez elfogadhatatlan, hogy önöknél mindíg más a szabály, iszonyú bosszantó! Ja és azért felháborító, mert 2napja 1pizzát is kiszállítottak normális áron, feltételek nélkül! Engem mint vásárlót nem érdekel hogy a két vezető máshogy vélekedik a kiszállításról, ugyanis ezt a választ kaptam! Nagyon sokat jártunk önökhöz a családommal, barátaimmal enni!!! Jártunk! Köszönöm Szép Napot
Helyszín
Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Kecskemét
 3. Vendéglátás
 4. Saloon Pizzéria
Hovamenjek