1999 május 1-én nyitott a vendéglő családi vállalkozás keretein belül. Hangulatos környezetben szolid árakkal, rendezvények szervezésével, lebonyolításával és előfizetéses étkeztetéssel várják kedves vendégeiket. Kisújszállás (Nagykunság) szívében, csendes, nyugodt helyen található.
Klimatizált 50 fős nemdohányzó nagyterem, 30 fős kisterem és szezonban 30 fős kerthelyiség. Üzleti és családi rendezvények (más helyszíneken is). Magyaros konyha. Hidegtálak és ételkiszállítás, mely kiválóan alkalmas esküvők, osztálytalálkozók, céges rendezvények lebonyolítására. PARTY SERVICE.
Reggeli ételek:/ Frühstück:
Ham and Eggs 400 ft.
Baconos-gombás tojás/ Eier mit Bacon und mit Pilz 400 ft.
Virsli (1 pár)/ Wurst (ein Paar) 300 ft.
Előételek:/ Vorspeisen:
Kecskesajt réteslapban sütve mézes balzsamecetes öntettel 550 ft.
(Ziegekäse in Mehlspeise, mit Honig-Balsamessig-Dressing)
Tatárbeafsteak/ Tatarbeefsteak 1500 ft.
Chef saláta/ Chef Salat 600 ft.
Tenger gyümölcsei saláta/ Krebs- und Muschelsalat 650 ft.
Levesek:/ Suppen:
Csont leves/ Knochensuppe 250 ft.
Orja leves/ Fleischsuppe 700 ft.
Hideg gyümölcs leves/ kalte Obstsuppe 450 ft.
Hagyma krémleves cipóban/ Zwiebelsuppe 550 ft.
Bográcsgulyás/ Kesselgulasch 700 ft.
Babgulyás/ Bohnengulasch 700 ft.
Köleses bojtárfazék Kunkapitány módra 700 ft.
„Gulasch” wie der Kumanenkapitän mag
Szárnyasokból készült ételek:/ Speisen aus Geflügel:
Sajttal bacon szalonnával töltött pulykamell 950 ft.
Szezámmagos bundában/
Putenbrust mit Käse und mit Speck gefüllt, in Sesam paniert
Sonkával almával töltött csirkemell mandulával/ 950 ft.
mit Schinken und mit Āpfel gefüllte Hänchenbrust mit Mandeln
Roston sült csirkemell mézes-fahéjas aszalt gyümölcsökkel/ 950 ft.
geröstete Hänchenbrust mit Dörrobst, mit Honig und Zimt
Rozmaringos kacsamell/ 1100 ft.
Entenbrust mit Rosmarin
Fokhagymás pulykamell sárgarépával és brokkolival/ 950 ft.
Putenbrust mit Knoblauch, mit Karotten und mit Brokkoli
Pirított csirkecomb párolt zöldségekkel/ 950ft.
geröstete Hühnerkeule mit gedünstetem Gemüse
Kacsamáj muskotályos mártással párolt körtével/ 1000 ft.
Entenleber mit „Muskatellersoβe” und mit gedünsteter Birne
Halakból készült ételek:/ Speisen aus Fisch:
Tiszai halászlé harcsafilével/ Fischsuppe mit Welsfilet 750 ft.
Gombás-tejfölös halászlé/
Fischsuppe mit Pilz und mit saurer Sahne 750 ft.
Fogas filé kapros- fokhagymás mártással/ 1150 ft.
Zanderfilet mit Dill- und Knoblauchsoβe
Fogas filé roston/ Zanderfilet rostgebraten 1050 ft.
Harcsa filé Orly módra/ Welsfilet „auf Orly Art” 1000 ft.
Harcsapaprikás/ „Welspörkölt” 950 ft.
Sertésből készült ételek:/ Speisen aus Schweinefleisch:
Rántott sertésborda/ Schweineschnitzel 850 ft.
Borzaska (burgonyás panírban)/ 850 ft.
Schweineschnitzel (in Kartoffeln paniert)
Kunsági tüzes-boszorkányos/ 750 ft.
gewürztes Pörkölt aus Schwein
Bojtáravató/(Schwein mit Hirn) 950 ft.
Kunsági zsiványpecsenye/ 950 ft.
gebratenes Schweinefleisch mit Knoblauch und mit Wurst
Fetasajttal és olivabogyóval töltött sertés borda/ 950 ft.
Schweineschnitzel mit Feta und mit Oliven gefüllt
Velőrózsa rántva/ paniertes Hirn 850 ft.
Marha,borjú, és vadhúsból készült ételek:/
Speisen aus Rind, aus Kalb und aus Wild:
Mokány tokány (borjúhús)/ Kalbsfleisch 850 ft.
Eszterházy rostélyos/ 1100 ft.
Rostbraten „auf Eszterházy Art”
Kossuth rostélyos/ 1100 ft.
Rostbraten „auf Kossuth Art”
Vörösboros gombás bélszín szeletek/ 1100 ft.
Lendensteak mit Rotwein und mit Pilz
Bélszín szeletek Budapest módra/
Lendenbraten „auf Budapester Art” 1100 ft.
Gombás szarvas pörkölt / 950 ft.
Hirschpörkölt mit Pilz
Szarvaspiláf vadrizzsel/ 1000 ft.
Hirschfleisch mit Reis
Készételek/ Pörkölt:
Marhalábszár pörkölt/ Rinderpörkölt 850 ft.
Birka pörkölt/ Hammelpörkölt 850 ft.
Csülkös pacalpörkölt/ Kuttelpörkölt 850 ft.
Zúzapörkölt / Muskelmagenpörkölt 850 ft.
Vegetáriánus ételek:/ Speisen für Vegetarier:
Rántott sajt/ panierter Käse 700 ft.
Juhtúróval töltött gombafejek/ 700 ft.
Pilz mit Schafkäse gefüllt
Rántott brokkolirózsák/ 650 ft.
panierte Brokkoli
Vegetáriánus tál (mindenből vegyesesen)/ 1050 ft.
„Vegetarierteller”
Házi specialitások: / Spezialitäten:
Horváth pecsenye vegyes körettel/ 1150 ft.
„Horváth-Braten” mit Beilage
Sörös csülök sülthagymával, serpenyős burgonyával/ 1150 ft.
Kuttel mit Bier und mit gebratener Zwiebel, und
Kartoffeln in Pfanne gebraten
Szalon tüdő zsemlegombóccal / 1100 ft.
mit Semmelknödel
Horváth-tál 2 személy részére 2900 ft.
(Rántott sertésborda ,sajttal bacon szalonnával töltött borda,gombásrakott csirkemell,
Fokhagymás pulykamell, rántott sajt, rántott gombafejek, vegyes körettel)/
„Horváth-Platte” für zwei Personen
(Schweineschnitzel paniert, Schweineschnitzel mit Käse und mit Speck gefüllt,
Hänchenbrust mit Pilze, Putenbrust mit Knoblauch, panierter Käse, panierter Pilz
und Beilage)
Erdélyi fatányéros 2 személy részére 3200 ft.
(Roston sült bélszínszelet, fokhagymás sertésszelet, pulykamell filé, sült kacsamáj, kakastaréj
serpenyős burgonya, vegyes vágott)/
„Siebenbürgen-Platte” für zwei Personen
(Lendensteak rostgebraten, Schweineschnitzel mit Knoblauch, Putenbrustfilet, Entenleber gebraten, Kartoffeln in Pfanne gebraten, Essiggemüse)
Köretek, mártások:/Beilagen, Soβe:
Hasábburgonya/ Bratkartoffeln 200 ft.
Burgonyapüré/ Kartoffelpüree 250 ft.
Sós burgonya/ Salzkartoffeln 200 ft.
Petrezselymes burgonya /Kartoffeln mit Petersilie 200 ft.
Burgonya krokett/ Kartoffelnkroketten 250 ft.
Rösti/ Rösti 250 ft.
Bazsalikomos burgonya / Kartoffeln mit Basilikum 250 ft.
Párolt rizs/ Reis 200 ft.
Mazsolás-ananászos rizs/ Reis mit Rosine und Ananas 250 ft.
Túrós csusza/ Quarknudeln 500 ft.
Galuska/ Nockerl 200 ft.
Zsemlegombóc/ Semmelknödel 200 ft.
Tartármártás/ Tatarensoβe 200 ft.
Ketchup 200 ft.
Saláták:/ Salate:
Paradicsomsaláta/ Tomatensalat 200 ft.
Káposztasaláta/ Krautsalat 200 ft.
Uborkasaláta/ Gurkensalat 200 ft.
Csemege uborka/ Delikatessgurke 200 ft.
Vegyes vágott savanyúság/ Essiggemüse 200 ft.
Almapaprika/ Essigpaprika 200 ft.
Görögsaláta / „griechischer” Salat 550 ft.
Vitaminsaláta:/ Vitaminsalat: – öntet nélkül
(ohne Dressing) 300 ft.
– kapros öntettel (mit Dillsoβe) 400 ft.
– ezersziget öntettel 400 ft.
Desszertek:/ Desserts:
Somlói galuska/ Somlauer Nockerl 450 ft.
Gesztenyepüré/ Maronenpüree 450 ft.
Tiramisu 450 ft.
Gundel palacsinta 450 ft.
Túrós palacsinta vaníliamártással/ 450 ft.
Palatschinken mit Quark und mit Vaniliendressing
Gesztenyéspalacsinta/ 450 ft.
Palatschinken mit Maronen
Ízes palacsinta/ 200 ft.
Palatschinken mit Marmelade
Kakaós palacsinta / 200 ft.
Palatschinken mit Kakao
5310, Kisújszállás, Nagy Imre u. 2
Tel.: 06/59/321-285,
06/30/935-9497
Nyitvatartás:
Hétfő: 07:00 - 20:00
Kedd: 07:00 - 20:00
Szerda: 07:00 - 20:00
Csütörtök: 07:00 - 20:00
Péntek: 07:00 - 20:00
Szombat: 07:00 - 20:00
Vasárnap: 07:00 - 20:00
Email: [email protected]