Jókonyha Étterem

0 Budapest XVII. kerület, Péceli út 156.

 • Jókonyha Étterem
 • Jókonyha Étterem1
 • Jókonyha Étterem2
 • Jókonyha Étterem3
 • Jókonyha Étterem4
 • Jókonyha Étterem5
 • Jókonyha Étterem6
 • Jókonyha Étterem7
 • Jókonyha Étterem8
 • Jókonyha Étterem9
 • Jókonyha Étterem10
 • Jókonyha Étterem11
 • Jókonyha Étterem12
 • Jókonyha Étterem13

Bemutatkozás

A Jókonyha Étterem Budapesten a XVII. kerületben a Péceli utcában fogadja vendégeit.

Az étterem egy hangulatos környezetben a magyar és a nemzetközi konyha ételeivel és széles pizza kínálattal várja vendégeit.

Ételeiket, minőségi alapanyagokból frissen készítik el. 

Széles étel és italkínálatában, megtalálhatóak levesek, szárnyasból készült ételek, sertésből készült ételek, tészták, angus burgerek és paleo ételek. 

Ital választékukban minőségi pálinkák és borok sokasága közül választhatnak. 

Hétköznaponként kedvező áron napi menü ajánlattal várják a betérőket.

Ételeiket házhoz is szállítják.

Elérhetőség

1171 Budapest, Péceli út 156.

Telefonszám: 06 70 882 2432

E-mail: info@jokonyha17.hu

Nyitva tartás:

Hétfő-Szombat: 11:00 - 22:00

Vasárnap: 11:00 - 20:00

Vissza a lap tetejére
7

Értékelések eddigi átlaga

65 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Andrea véleménye
Minden fantasztikus volt
Orbán Krisztofer véleménye
A legelején meg szeretném jegyezni azt, hogy hosszú évekig Jókonyha fanatizmusban szenvedtem, ami a kiváló ételeken kívül nem elhanyagolható részben a régi személyzetnek volt köszönhető. Hetente több alkalommal a belvárosból jártam ki kizárólag azért, hogy itt ehessek. Ennek a szokásomnak mai látogatásom után vége szakad. Az ételekkel tökéletesen meg vagyok elégedve, a gond itt a személyzettel van, de azzal óriási. Számtalanszor terveztem írni erről, mert annyira zavar, hogy egy ilyen Jó helyet mennyire tönkre tudnak tenni az ott dolgozók. Itt egészen pontosan a sötét hajú fiatal hölgyre gondolok, akivel sajnos eddig 100 alkalomból 90x összehozott a sors és csak azért ennyiszer, -amellett, hogy a szerencsével hadilábon állok-, mert már akkor rendszeresen jártam az étterembe, amikor ő még ott sem dolgozott. Nehezen találom a megfelelő szavakat, de valószínűleg az arrogáns, életunt, flegma jelzőkkel nagyot nem tévedhetek. Minden alkalommal, amikor ő szolgált fel, azt éreztem, hogy nem vagyok/vagyunk szívesen látva. Az étterem honlapján a karrier fül alatt a következő képességekkel rendelkező felszolgálókat keresik a csapatba: – Minimum 1-2 éves hasonló területen szerzett munkatapasztalat – Kiváló kommunikációs készség – Koncentrált figyelem képessége, terhelhetőség A szóban forgó hölgynek a tapasztalatáról nincsenek információim, de meglepne, hogyha lennének ezen a területen belül. A kommunikációs készség hiányát a tankönyvekben a személyével lehetne illusztrálni. Tökéletesen a terhelhetőség hiányának érzem azt, hogy ha egy vendég nem szimpatikus neki, azt egyből érezteti mimikáival, kommunikációjával. Még akkor is én érzem magam kellemetlenül, amikor ő hibázik és a főételt tálalja először a levesek helyett. Nem kell mindenkinek szimpatikusnak lennie, de én úgy vélem, hogy ebben a szakmában elengedhetetlen a kifogástalan vendégszerető hozzáállás. Továbbra is nagyon szeretem az ételeket, de addig, amíg ez a hölgy a személyzet részét képzi, biztos, hogy be nem teszem a lábamat az étterembe.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Bianka véleménye
Szép színvonalas hely. Finom ételek. Nagyon kedves felszolgalók.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Éva véleménye
Elsőre kellemes benyomást nyújtott. Hamarosan ismétlünk.
Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok
Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Budapest XVII. kerület
 3. Vendéglátás
 4. Jókonyha Étterem
Hovamenjek