Magyarország / élőzene

Találatok száma: 688 találat Magyarországon
Aranypatkó Csárda

Aranypatkó Csárda

Orosháza

Az Aranypatkó Csárda Orosháza kivezető útján, Gyopárosfürdő felé várja vendégeit. Napi menü akár házhozszállítással is, A'la carte ételek. Étkezési jegy elfogadóhely.

Orosháza, Szentesi út
46 értékelés
Megnézem
Kiskakas Vendéglő - Étterem

Kiskakas Vendéglő - Étterem

Székesfehérvár

A Kiskakas Vendéglő Székesfehérváron található. A-la carte és menü rendszeres étkeztetés. Rendezvények szervezését vállaljuk. Party service. Étkezési jegyet és üdülési csekket elfogadunk.

Székesfehérvár, address
8 értékelés
Megnézem
Forza Italia Étterem És Pizzéria

Forza Italia Étterem És Pizzéria

Szeged

A Forza Italia Pizzéria Szeged belvárosában, a Kálvária sugárúton található, olasz stílusban berendezett belső térrel, olasz konyhával. Futárszolgálat, étkezési jegy elfogadóhely. Pizza rendelés.

Szeged, Kálvária sugárút 9-11
116 értékelés
Megnézem
Pirate Dance Club

Pirate Dance Club

Győr

Pirate Dance Club Győr belvárosában található a mcdonalds mellett. Hangulatos boxok széles italválaszték és számtalan koktél várja a vendégeket. Péntek, szombat este bulik dj-vel. hétköznap fellépők

Győr, Baross Gábor út 21
114 értékelés
Megnézem
Tenkes Csárda

Tenkes Csárda

Harkány

A Tenkes Csárda Harkány szomszédságában található. Igazi hagyományőrző csárda kiváló magyar ételspecialitásokkal. Étlapunkon a jelen és a múlt ételei egyaránt megtalálhatóak. Térjen be hozzánk és ..

Harkány, Kültelek 011
41 értékelés
Megnézem
Cinema Cváj Presszó

Cinema Cváj Presszó

Budapest VII. kerület

A Cinema Cváj söröző és presszó egy újonnan nyílt minden igényt kielégítő vendéglátó egység. Folyamatos italakciókkal és mérsékelt árakkal várunk.

Budapest VII. kerület, Erzyébet krt. 40
10 értékelés
Megnézem
Véndió Étterem

Véndió Étterem

Baja

Véndió Étterem Baján várja a megéhezett vendégeit. mindig friss ételek várnak kedvező árakon. A véndió étterem napi menüvel is vár amit el is lehet vinni

Baja, Petőfi-sziget 1.
53 értékelés
Megnézem
Gold Biliárd

Gold Biliárd

Budapest XI. kerület

A Gold Biliárd szalon Újbudán, a Gold Centerben található, Minőségi biliárd, snooker asztalok, biliárd shop. Biliárd versenyek folyamatosan. Sportközvetítések hatalmas projektoronm póker szettek.

Budapest XI. kerület, Budafoki út 111-113
19 értékelés
Megnézem
Fiáker Étterem

Fiáker Étterem

Pécs

A Fiáker Étterem Pécs belvárosában található a Felsőmalom utcában. Hétköznap ízletes menüvel, valamint étlapunk bőséges kínálatával várjuk az ide betérőt. Rendezvények, osztálytalálkozók, szervezése

Pécs, Felsőmalom utca 7
27 értékelés
Megnézem
1 2 3 4 5 6 ... találat oldalanként:
  1. Főoldal
  2. élőzene
Hovamenjek