VakVarjú Étterem (Újlipót)

0 Budapest XIII. kerület, Bessenyei u. 4-6. (A RaM épületében)

 • VakVarjú Étterem (Újlipót)
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)1
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)2
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)3
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)4
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)5
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)6
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)7
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)8
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)9
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)10
 • VakVarjú Étterem (Újlipót)11

Bemutatkozás

A Vakvarjú Étterem a XIII. kerületben a Bessenyei utca 4-6. szám alatt helyezkedik el. Az étterem nevét a csipkés szélű kenyérlángosról kapta, amit sok helyen népi ételként vakvarjúnak neveznek.

Az étterem a magyar konyha és a reformkonyha remekeit mutatja be.  Étlapjukon találunk különféle módon elkészített kenyérlángosokat, főételeket, előételeket, gyerekmenüket és desszerteket is. Italkínáltukban találunk kávékat, frissítőket, és különböző alkoholtartalmú italokat. Borválasztékukban főleg hazai borászatok borait vonultatják fel, de találni köztük ízletes külföldi borokat is.

Hétköznaponként napi menüvel várják a betérőket.  A Vakvarjú kifejezetten gyermekbarát étterem hiszen játszósarok áll a gyerekek rendelkezésére, hétvégénte pedig 12 és 16 óra között óvónéni foglalkozik velük.

Az étteremben találhatunk egy kellemes és hangulatos különtermet, ami 50 fő befogadóképes. A különteremben vállalják kisebb családi és céges rendezvények lebonyolítását. Asztalfoglalásra a telefonos elérhetőségen van lehetőség. 

Fizethenk náluk készpénzzel, bankkártyával, és mindhárom SZÉP kártáyával!

Elérhetőség

1133 Budapest, Bessenyei utca 4-6.

(RaM épületében)

Asztalfoglalás: +36 1 398 62 55

E-mail: ujlipot@vakvarju.com

Nyitva tartás:

Hétfő-Vasárnap: 11:30 - 23:30

Vissza a lap tetejére
5.6

Értékelések eddigi átlaga

9 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Tamàs véleménye
Kritikàn aluli,többször kòstòltam az ètelüket ès hàt a szakàcs nem hogy a fűszereket nen ismeri de az ìzeket sem,mivel exem ott dolgozik Nagy Niki, is konyhai kisegìtő Rab Anita kollegàja.tudom honnan jön ès mikèpp az ètel...sajnàlom azt a sok vendèget akit àtvernek ezekkkel az ètelekkel,mert se ìze se bűze ùgy kell utànna fűszerezni....ès ezèrt komoly összegeket fizetnek amìből amùgy 1 sokkal jobb lecsòt főzhetnènek otthon nagymama receptj alapjàn sőt fele annyiba kerűl mint egy ilyen szart egyenek.èn közvetlen kòstòltam mint hogy 1-sen hozta a konyhàròl dobozban,szànalmas a szakàcs a kiszolgàlàs ahogy a vèlemènyeket olvastom csoda hogy talpon van az ètterem ez csak annak köszönhető hogy ìzlèstelen senkik mennek be akiknek èdes mind -1 hogy mit esznek a pènzükèrt,èn szemèly szerint ètel kritius vagyok ès bezàratnàm ezt a szànalnas lehùzòs éttermet...tovàbbi szèp ètkezèst az ìzlèstelen magyaroknak akik akkor ètterembe jàrnak mikor otthon is tudnànak főzni sokkal finomabbat maguknak grat ìzlèstelen magyarok
Helyszín
Kis Virág véleménye
Kétszer voltam. Zsúfolt, zajos. Ahz étel nem ízlett, kevés volt.
Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Budapest XIII. kerület
 3. Vendéglátás
 4. VakVarjú Étterem (Újlipót)
Hovamenjek