A Pola Pola lepények vizes, könnyed tésztásak, néhány másodperc is elég nekik a bosnyák bükkfával felfűtött 550 fokos kemencében. Mikor náluk jártunk, először magát a főszereplőt kóstoltuk meg. Megkenve kajmakkal, ami lényegében egy sós, érlelt tejszínkrém. Ez a lágy, hideg kence keveredett a grillen megmelengetett Pola Pola lepény füstös balkáni ízével – nem találtunk hibát ebben a kombóban. Nem véletlen, hogy ennyire sokat foglalkoztak a tökéletes pékáru előállításával, kóstolónkat követően meg is állapítottuk, hogy a legerősebb tényező ez a kicsit szenes ízű, foszlós balkáni tészta, ami a hússal kiegészülve konkrétan a nyarat idézi. Benne van a napfény, a bohémság, a spiritusz.
Budapest, VII. kerület, Klauzál tér 11.
Tel. : (36)301901091