A Babel Étterem Budapest városában található, magyar-regionális fine dining étterem.
Kifejezetten a Magyar- regionális konyha hagyományaira koncentrál, azonban tökéletesen illeszkedik a mai nemzetközi elvárásokhoz.
Az alapanyagok 75% Magyarországról származik, akárcsak a berendezés és a kiegészítők is.
Az ide látogató vendégek nem csak az ételek miatt térnek be, hanem egy olyan élmény miatt is, mely elfeledett emlékeket idéz.
Nagyszerű helyszíne lehet családi vacsoráknak, születésnapoknak.
Bor kínálata páratlan, 140 tételből álló szortiment várja a vendégeket.
Egyedülálló módon kizárólag Kárpát-medencei borokból és hazai borkülönlegességekből áll.
Kezdés
Feketegyökér
körte, tárkony 3.400 Ft
Kacsahúsleves
fenyő, zeller 4.200 Ft
Polip
paprika, füstölt szalonna 5.500 Ft
Bélszín tatár
sütőtök, torma 5.500 Ft
Tojásos nokedli
szarvasgomba, jégsaláta 4.200 Ft
Folytatás
Szent Péter Hal
karfiol, lencse, fekete szezám 11.500 Ft
Galamb
cékla, mogyoró, kömény 8.500 Ft
Szarvasgerinc
zeller, erdei gomba, répa, faszén 9.500 Ft
Vargánya
szárított kacsamell, csicsóka 8.500 Ft
Paszternák
füstölt paszternák, lestyán, dió 5.800 Ft
Befejezés
Hóbort
sütőtök, széna, citrom
fokhagyma, kömény 3.400 Ft
Békás Szoros
zeller, répa, rozmaring, joghurt 3.400 Ft
Rozsda
vargánya, csokoládé
monyoró, Tokaji Furmint 3.400 Ft
Sajtválogatás 5.000 Ft
4 FOGÁSOS DEGUSZTÁCIÓS MENÜ
Degusztációs menü 20.500 Ft
Degusztációs menü borral 28.500 Ft
Degusztációs menü borral és sajttal 33.500 Ft
Csirkemáj Parfé
füstölt alma, salotta
Petrányi – szitahegy olaszrizling 2014
Tojásos nokedli
szarvasgomba, jégsaláta
Homola – Chardonnay 2015
„Hajnal” (alma sorbet)
Borjúpofa
burgonya, kávé, fekete retek
Spiegelberg – Juhfark 2012
Hóbort
sütőtök, széna, citrom,
fokhagyma, kömény
Kaláka – Báthory hárslevelű 2015
6 FOGÁSOS DEGUSZTÁCIÓS MENÜ
Degusztációs menü 29.500 Ft
Degusztációs menü borral 40.000 Ft
Degusztációs menü borral és sajttal 45.000 Ft
Csirkemáj Parfé
füstölt alma, salotta
Petrányi – szitahegy olaszrizling 2014
Tojásos nokedli
szarvasgomba, jégsaláta
Homola – Chardonnay 2015
Kacsahúsleves
fenyő, zeller
Polip
paprika, füstölt szalonna
Spiegelberg – Juhfark 2012
„Hajnal” (alma sorbet)
Borjúpofa
burgonya, kávé, fekete retek
Spiegelberg – Juhfark ’12
Hóbort
sütőtök, széna, citrom,
fokhagyma, kömény
Kaláka – Báthory hárslevelű 2015
1052 Budapest, Piarista köz 2.
Tel.: +36 70 6000 800
Nyitva tartás:
Hétfő: Zárva
Kedd-Szombat: 18:00-24:00
Vasárnap: Zárva