Cafe Picard & Restaurant

0 Budapest V. kerület, Falk Miksa utca 10

  • Cafe Picard & Restaurant
  • Cafe Picard & Restaurant1
  • Cafe Picard & Restaurant2
  • Cafe Picard & Restaurant3
  • Cafe Picard & Restaurant4
  • Cafe Picard & Restaurant5
  • Cafe Picard & Restaurant6
  • Cafe Picard & Restaurant7
  • Cafe Picard & Restaurant8
  • Cafe Picard & Restaurant9
  • Cafe Picard & Restaurant10
  • Cafe Picard & Restaurant11
  • Cafe Picard & Restaurant12
  • Cafe Picard & Restaurant13
  • Cafe Picard & Restaurant14

Bemutatkozás

A Parlament szomszédságában, a műértők utcájában figyelmes kiszolgálással,jó hangulattal, kifinomult környezettel, a magyar és nemzetközi konyha specialitásaival várjuk a turistákat is.

A Picard Budapest egyik kedvelt ebédelő és vacsorázó helye (7:30-tól villásreggelivel).

A séf-tulajdonos részvételével, családias környezetben ügyelünk az egyéni igényekre.

Ha Budapest V. kerületében jár, mindenképp térjen be ide!

Árlista

ELŐÉTELEK | STARTERS | ANTIPASTI

-PIRÍTOTT LIBAMELL RILETT-PÁSTÉTOM-FÜRJ TOJÁSSAL....PRIMÖRÖKKEL, RUCCOLA-VAL ÉDES-PEPPERONIVAL, LAPONSÜLT HÁZI KENYÉRREL 2450,-FT

-Fried goose breast rilett-pasty with quail egg….seasonal vegetables, rucola, sweet-pepperoni,grilled home-made bread

-Petto di oca tostato, paté di rilette – con uovo di quaglia… con verdure, rucola, peperoni dolci e pane di casa

-SERPENYŐBEN SÜLT LAZAC TATÁR CITROMOSAN-WUSTER, BÉBI SALÁTÁKONBALZSAMOS- PESTOS-MOZZARELLA GOLYÓKKAL-OLIVÁSAN 2450,-FT

-Grilled salmon tartar with lemon and wuster, on fresh salad with mozzarella balls

-Salmone arrosto in padella, tartaro con limone – Wuster sull’ insalata, con bocconcini di mozzarella con pesto balsamico all’oliva

-KÉZMŰVES TISZAI-HÁZI BORSOS-TEHÉN-KECSKE GOMOLYA SAJT EGYVELEG KANDÍROZOTT GYÜMÖLCSÖKKEL-KAPRI GYÜMÖLCCSEL-TORTILLÁVAL 2450,-FT

-Tiszai style artisan home-made gomolya cheese mix (cow and goat) with candied fruits, kapri and tortilla

-Misto di ricotta artigiana di mucca e di capra alla “Tiszai” - con piselli di casa - con caramella e cappero - con tortilla

LEVESEK | SOUPS | ZUPPE

-ROZMARINGOS LIBALEVES HÚSOS GRÍZGALUSKA-RÉPÁVAL 950,-FT

-Goose soup with rosemary, meaty dumplings, and carrot

-Zuppa di oca al rosmarino, passatino di carnoso e carota

-CITROMOS VADDISZNÓRAGULEVES-TÁRKONYOSAN 1100,-FT

-Wild boar stew soup with lemon and tarragon

-Zuppa intingola di cinghiale con limone al dragoncello

-GULYÁSLEVES 990,-FT

-Goulash soup

-Zuppa di gulash

-HOMÁRKRÉMLEVES GARNÉLÁS SAJTOS KRUTONNAL 1200,-FT

-Lobster cream soup with shrimp-cheese croutons

-Zuppa crema di omaro con gamberetto, crostino al formaggio

-NAPI LEVES 850,-FT

-Soup of the day

-Zuppa del giorno

SALÁTÁK | SALADS | INSALATE

-KACSAMÁJ SALÁTA MELEGEN, BAZSALIKOMOS-MAJONÉZES-VINEGRETTEL 2550,-FT

-Hot duck liver salad with basil, mayonnaise, and vinegar

-Insalata calda di fegato d’anatra, vinaigrette al basalico e maionese

-AVOKÁDOS CSIRKESALÁTA RUCCOLA-VAL 2550,-FT

-Chicken salad with avocado and rucola

-Insalata di pollo all’avocado, con rucola

-CAESAR SALÁTA CSIRKEHÚSSAL 2450,-FT

-Caesar salad with chicken

-Insalata Cesare con pollo

-CAESAR SALÁTA RÁKKAL 2950,-FT

-Caesar salad with shrimp

-Insalata Cesare con granchio

-CAESAR SALÁTA SHIITAKE GOMBÁVAL 2450,-FT

-Caesar salad with shiitake mushroom

-Insalata Cesare con funghi shiitake

-LIBAMELL VAGY FEHÉRPECSENYE HÁZI FÜSTRŐL-HIDEGEN, HÁZI BOURSIN KRÉMSAJTTAL, FRISS KERTI BABASALÁTA KAVALKÁDDAL 2650,-FT

-Goose breast or home-made smoked stake -cold, with home-made boursin cream cheese, and fresh baby salad mix

-Petto di oca o arrosto bianco dal fumo di casa – gelidamente, con cremino di Boursin di casa, insalata fresca

HALAK | FISHES | PESCE

-LAZACFILÉ SHIITAKE GOMBÁVAL-FÜVEKKEL SÜLVE, THAI-HÓISIN KRÉMMEL SPENÓTOS-SAJTOS PISKÓTATEKERCCSEL 3550,-FT

-Salmon filet with shiitake mushroom,thai-hoisin cream, and spinach-cheese sponge cake

-Filetto di salmone ai funghi di Shiitake – arrosto con erbe, con crema di Thai-Hóisin, con salame inglese di spinachi e formaggi

-SERPENYŐS FOGAS ROSTON-GARNÉLÁS MAJONÉZZEL, LÁVAKÖVÖN SÜLT, MEDITERÁN ZÖLDSÉGES-BURGONYÁVAL 3650,-FT

-Grilled Zander with shrimpy-mayonnaise, and vegetable-potato roasted on lava stone mediterranean style

-Lucioperca grigliata – al maionese di gamberetti, con patate di verdure alla mediterranea, arroste su lapillo

-GRILLEZETT VÖRÖS TONHALFILÉ-LIME, MÉZES-MUSTÁROS FRISS MANGÓ SALÁTÁVAL, MANDULÁVAL 4550,-FT

-Grilled red tuna filet with lime , fresh salad with mango and almond

-Filetto rosso di tonno – limone – grigliato, con insalata di mango fresco al miele e mostarda, con mandorla

VEGETÁRIÁNUS ÉS TÉSZTA AJÁNLATAINKÉRT KÉRJÜK, TEKINTSE MEG A PICARD KRÉTATÁBLÁS AJÁNLATAINKAT

-For our vegetarian and pasta offer please interest Picard chalk board supply

-per le nostre offerte vegetariane e di pasta Vi chiediamo di dare un’occhiata alle nostre offerte

sulla tavola cretacea di Picard.

PICARD KRÉTATÁBLA AJÁNLATOK | PICARD SPECIAL OFFERS

SZÁRNYAS ÉTELEK | POULTRY | CARNE BIANCA

-ZÖLD SPÁRGÁVAL TŰZDELT CSIRKEMELLFILÉ, AVOKÁDÓ KRÉMMEL, ÉDES CHILLIS BURGONYAPÜRÉVEL 3150,-FT

-Chicken filet with green asparagus, avocado cream, and sweet chili mashed potato

-Filetto di petto di pollo con spago, con crema di avocado, con puré di patata dolce al chili

-BŐRÉN, ROSÉRA SÜLT LIBAMELLFILÉ, SERRANOVAL-SZŐLŐ LEVÉLBE TÖLTÖTT FETÁVAL- PEPERONIVAL, KEMENCÉS DIÓS KALÁCCSAL 3450,-FT

-Goose breast filet roasted in rosé, with serrano ham, feta stuffed in grape leaves and pepperoni served with walnut milk-loaf

-Filetto di petto di oca arrosto su pelle e rosé, con serrano, con pampano imbottito formaggio feta, con peperoni, con focaccia dolce alla noce

-CSOKOLÁDÉS BUNDÁBAN SÜLT LIBAMÁJ SZELETEK, ASZALT VÖRÖS CSERESZNYE MÁRTÁSSAL, MANDULÁS-TÚRÓ GÖMBÖKKEL 4250,-FT

-Goose liver pieces in chocolate coating, with dried cherry gravy, and almond-cottage-cheese balls

-Spicchi di fegato di oca, arrosti in impanatura al cioccolato, con salsa di ciliegia passita, con palline alla mandorla e ricotta

-VARGÁNYÁVAL SÜLT, ROZMARINGOS JÉRCEMELLFILÉ, BACONOS-SNIDLINGES HÁZI LASKATÉSZTÁVAL 2950,-FT

-Fried chicken breast fillet with cep, rosemary, and home-made pasta with bacon and chives

-Filetto di petto di pollastra al rosmarino, arrosto con porcino, con fettuccina di casa al bacon– aglio ungherese

-DISZNÓTOROS SÜLT KOLBÁSZKRÉMMEL TÖLTÖTT CSIRKEMELLFILÉ, KEMENCÉBEN SÜLT SAJTOS-TEJFÖLÖS PALACSINTÁVAL 2950,-FT

-Chicken breast stuffed with roasted pork sausage cream,and oven-baked pancake with cheese and sour-cream

-Filetto di petto di pollo ripieno di crema di salsiccia arrosta, con crépe al forno, - al formaggio e panna acida

-CSIRKEMELL STEAK SZÁRÍTOTT PARADICSOMOS-OLIVÁS-FETÁVAL KEMENCÉBEN SÜLVE ZÖLDSÉGPÜRÉVEL, PARÁZS BURGONYÁVAL 2950,-FT

-Chicken steak gratinated with sun-dried tomato,olive and feta garnished with mashed vegetables, and cinder potato

-Petto di pollo al forno con feta al pomodoro secco e oliva, con puré di verdure, con Jacket Potatoes

-LIBAMELLFILÉ ROSÉRA SÜLVE, RAKOTT CSÁSZÁRHÚSOS-PIRÍTOTT BURGONYÁVAL ÍNYENC TEJFÖLLEL-FRISS LECSÓVAL 3250,-FT

-Goose breast filet grilled in rose,served with roasted potato with bacon, spicy sour-cream and fresh Hungarian ratatouille

-Filetto di petto di oca arrosto su rosé, con patate tostate alla pancetta terrina, con panna acida alla ghiotta, con peperonata fresca

MARHA ÉS VAD ÉTELEK | BEEF, “MANGALICA” PORK | PIATTI DI MANZO, PIATTI DI “MANGALICA”

-BÉLSZÍN STEAK, ZÖLDSPÁRGÁVAL-GARNÉLÁVAL SERPENYŐBEN, GROGONZOLA MÁRTÁSSAL, JÁZMIN RÍZZSEL 6500,-FT

-Tenderloin steak with green asparagus-shrimp, gorgonzola gravy and jasmine rice

-Bistecca con spago e gambaretto, con salsa di gorgonzola, con riso gelsomino

-BÉLSZÍN NYÁRS, CSÁSZÁRHÚSSAL GÖNGYÖLVE, ROQEFORTOS TÖLTÖTT BURGONYÁVAL 5500,-FT

-Tenderloin on skewer rolled in bacon with roquefort potato

-Bistecca allo spiedo avvolta con pancetta, con patate ripiene di RoqefortSHÉF AJÁNLÁSÁVAL

-FOKHAGYMÁS RÁNTOTT BÉLSZÍNLÁNGOS, PETREZSELYMES BURGONYÁVAL 4500,-FT

-Fried-coated tenderloin steak flavoured with garlic and served with parsley potato

-Focaccia di bistecca fritta all’aglio, con patate al prezzemolo

-ŐZGERINCFILÉ ROZMARINGON SÜTVE, BORDÓI MAZSOLA-MÁRTÁSSAL, HÁZI BURGONYAFÁNKKAL 6300,-FT

-Deer spine filet roasted on rosemary with Bordeaux raisin gravy, and home-made potato donut

-Filetto di lombo di capriolo al rosmarino, con salsa di uvetta al Bordeaux, con polpetta d i patate di casa

-MANGALICA VAGY VADDISZNÓ FLEKKEN, KÍVÁNSÁG SZERINT PIRÍTOTT BURGONYÁVAL 4900,-FT

-Grilled mangalica pork or wild boar spare ribs with roasted potato

-Mangalica o cinghiale grigliata a richiesta con patate tostate

-PIRÍTOTT BORJÚ POFA, GRÁNÁTALMA MÁRTÁSSAL-SÜLT BURGONYA SNACK-KEL 3650,-FT

-Fried veal cheek with pomegranate gravy and potato snack

-Muso di vitello tostato, can salsa di melograna – con snack di patatina

-VÖRÖSBOROS VADDISZNÓ PÖRKÖLT BORÓKÁSAN, ÁFONYÁVAL HÁZI BURGONYAFÁNKKAL 3650,-FT

-Red wine wild boar stew with juniper and home-made potato donut with blueberry

-Spezzatino di cinghiale al vino rosso e ginepro, con polpetta di patate al mirtillo

DESSZERTEK | DESSERTS | DOLCI

-HÁZI NUDLI SZILVALEKVÁRRAL... KÍVÁNSÁG SZERINT DIÓSAN VAGY MÁKOSAN 950,-FT

-Sweet noodle dumplings with home-made plum jam( poppy seed or walnut flavoured at request)

-MADÁRTEJ 750,-FT

-Floating island

-CSOKOLÁDÉS PITE-MELEG FEHÉRCSOKIVAL, FRISS MANGÓVAL 1100,-FT

-Chocolate pie with hot white chocolate and fresh mango

Vissza a lap tetejére

Elérhetőség

Cafe Picard & Restaurant

1055 Budapest, V.kerület, Falk Miksa u.10.

Tel.: 36-1/473-09-39

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 7:30 - 22:00

Szombat: 10:00 - 22:00

Vasárnap: Szünnap

Vissza a lap tetejére

Aktuális

Aktuális ajánlatunkat az alábbi linkre kattintva megtekintheti:

.

Aktuális ajánlataink

Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Vissza a lap tetejére
  1. Főoldal
  2. Budapest V. kerület
  3. Vendéglátás
  4. Cafe Picard & Restaurant
Hovamenjek