Silenus Pub - Rézangyal Bistro

0 Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca 17

 • Silenus Pub - Rézangyal Bistro
 • Silenus Pub - Rézangyal Bistro1
 • Silenus Pub - Rézangyal Bistro2
 • Silenus Pub - Rézangyal Bistro3
 • Silenus Pub - Rézangyal Bistro4
 • Silenus Pub - Rézangyal Bistro5
 • Silenus Pub - Rézangyal Bistro6
 • Silenus Pub - Rézangyal Bistro7

Bemutatkozás

Mit kínál egy étterem Budapest bevárosában? A Silenus Étteremben ötvöződik a luxus és a hanyag elegancia, páratlan, különleges és Budapest belvárosában, az V. kerületben egyedülálló hangulatot és teret hozva létre. Míg a dizájn, a zene, egyszóval a környezet hamisítatlan angolszász hangulatot áraszt, étel- és italválasztékunk felvonultatja a nemzetközi konyhaművészet megannyi remekét.

A kétszintes kocsma minden igényt kielégít, ami csak egy színvonalas hellyel kapcsolatban felmerülhet. A budapesti pub kiváló és sokrétű ételválasztéka a magyar és a nemzetközi konyha legjobb fogásaiból válogat. Könnyű, vegetáriánus vagy éppen nehezebb ételeink a legjobb alapanyagokból készülnek, szakácsaink valódi mesterei szakmájuknak, a felszolgálás diszkrét, pincéreink láthatatlanul végzik munkájukat. Az itallap az ételekhez illeszkedően sokrétű, a világ minden tájáról választhat magának borokat, pezsgőket, rövid italokat, üdítőket, ásványvizeket stb. az ételek mellé, vagy egyszerűen csak a felüdülés és a jó hangulat kedvéért. Borainkat és pezsgőinket a legjobb magyar pincészetekből válogattuk össze, de természetesen ihat nálunk chilei borokat, házi készítésű limonádét, györkönyi pálinkát vagy éppen Chivas Regal whiskyt.

Budapesti söröző: sörök a világ minden tájáról

A budapesti Silenus Étterem és Pub italválasztékának legkülönlegesebb szeletét azonban a világ minden tájáról származó söreink jelentik. Nem csak Budapesten, de tudomásunk szerint az országban sincs még egy vendéglátó-ipari egység, ahol akár csak megközelítenék a nálunk felvonultatott választékot – angolszász jellegű kocsmánkban 100 különböző típusú, márkájú sör közül válogathat.

A söröző választékának nagyságára jellemző, hogy egyedüliként az országban külön sörlapot adunk a hozzánk érkező vendégeknek. Nem lehet felsorolni a számtalan sörfajtát, amelyet kínálunk, elég talán annyi, hogy magyar, dán, belga, ír, német, osztrák, japán, ausztrál, indiai, cseh, francia, holland, spanyol, szlovák, amerikai, izraeli, mexikói, skót és svájci söröket csapolunk vagy árulunk üvegből. A választékban vannak búzasörök és az alkoholmentes sörök, árpából és kukoricából készített italok stb. stb. Ha betér a Silenus Sörözőbe, valóban a bőség zavarával küzdhet. És végül, de egyáltalán nem utolsósorban a kiváló ételekhez és italokhoz hasonlóan jó programok is dukálnak.

Budapest esti és éjszakai élete valaha sokkal élénkebb volt, mint most, mert mindenütt számtalan érdekes program várta azokat, akik aktív pihenéssel akarták tölteni az éjszakát. Amit a magunk részéről tehetünk, megtesszük: a megfelelő esti és éjjeli szórakozásról hol focimeccsek, hol pedig élőben játszó zenekarok gondoskodnak. Az aktuális programokról a honlapon folyamatosan tájékoztatjuk!

Silenus Pub & Rézangyal Bistro

Elérhetőség

Silenus Pub

1052 Budapest, Petőfi Sándor. u. 17-19.

Telefon: 36 20 999 22 11

Nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap: 0-24h

Vissza a lap tetejére
0

Értékelések eddigi átlaga

0 értékelés

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Értékeld Te is az üzletet!

Helyszín
Ár/Érték
Személyzet
Ételek/italok

Vélemények

Vissza a lap tetejére
 1. Főoldal
 2. Budapest V. kerület
 3. Vendéglátás
 4. Silenus Pub - Rézangyal Bistro
Hovamenjek